Eating News , Εστιατόρια

Μία σπουδαία γαστρονομική μεταγραφή από το Patio Cocktail Bar

Ο άνθρωπος πίσω από το επιτυχημένο εστιατόριο Nikkei της Αθήνας και Μυκόνου έρχεται στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2019

Ένας από τους δημοφιλέστερους χώρους διασκέδασης της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας, το Patio Cocktail Bar έχει δώσει το δικό του στίγμα όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της εστίασης και της διασκέδασης. Ένας απόλυτα ατμοσφαιρικός χώρος με νεοϋρκέζικο στιλ και vintage πινελιές στο παλιό αρχοντικό της Παλιάς Λευκωσίας όπου στεγάζεται.
 
Η συνεχής ανανέωση είναι ένα από τα στοιχεία επιτυχίας ενός χώρος εστίασης και οι άνθρωποι του Patio αυτό το γνωρίζουν καλά. Γι’ αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες το γνωστό μαγαζί της Παλιάς Λευκωσίας σύναψε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με ένα από τους πλέον επιτυχημένους Έλληνες σεφ της νέας γενιάς. 



Ο Θάνος Στασινός στο Patio 
Πρόκειται για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα επιτυχημένα εστιατόρια Nikkei της Αθήνας (Κολωνάκι) και Μυκόνου όπου εργάστηκε ως executive chef. O Θάνος Στασινός είναι ο σεφ που δημιούργησε τα μενού των δύο πολύ γνωστών ελληνικών εστιατορίων κάνοντας ακόμα πιο γνωστή στην Ελλάδα την Nikkei κουζίνα. Πρόκειται για το απόλυτο γαστρονομικό trend διεθνώς τα τελευταία χρόνια και συνδυάζει την περουβιανή με τη γιαπωνέζικη κουζίνα και δημιουργεί πιάτα και γεύσεις πρωτόγνωρες για εμάς εδώ στην Κύπρο.
 
Nikkei κουζίνα προσαρμοσμένη στο Patio 
Ο σεφ Θάνος Στασινός κλήθηκε από την ομάδα του Patio για να φέρει αυτό το νέο γαστρονομικό trend στην καρδιά της Λευκωσίας μέσα από τη δική του οπτική και ταλέντο. Έτσι, από τις αρχές Μαρτίου το μενού του Patio διατηρώντας την φιλοσοφία to share ανανεώνει πλήρως το μενού του με πιάτα και γεύσεις από τη λατινική κυρίως περουβιανή, αμερικανική και ισπανική κουζίνα με γιαπωνέζικες πινελιές. Ο Θάνος Στασινός φέρνει την Nikkei κουζίνα στο Patio και την προσαρμόζει στις ανάγκες και τον χαρακτήρα του δημοφιλούς μαγαζιού της πρωτεύουσας.    

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close