Eating News , Εστιατόρια

Εδώ θα βρεις το απόλυτο κέικ για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Εντυπωσιακές και άκρως γευστικές δημιουργίες για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2019

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει, και τα γλυκά εμπνευσμένα από αυτή τη γιορτή έχουν την τιμητική τους.

Ο Γιάννης Τούμπας, pastry chef και άκρως δημιουργικός ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Άρωμα Βανίλιας» διά χειρός Γιάννη, που έχει γίνει αγαπημένο στέκι για τους λάτρεις των γλυκών, έβαλε τα μεράκι του και ετοίμασε για εσάς εντυπωσιακές και άκρως γευστικές δημιουργίες για τη γιορτή των ερωτευμένων. 

Λαχταριστές τούρτες
Εκτός από τις πρωτότυπες κατά παραγγελία τούρτες, στο σχέδιο και στη γεύση της επιλογής σας, σε πέραν των 150 γευστικών συνδυασμών, το «Άρωμα Βανίλιας» προτείνει για την ημέρα των ερωτευμένων, υπέροχες τούρτες σε σχήμα καρδιάς, χειροποίητα σοκολατάκια/τρουφάκια, καθώς επίσης μοναδικές και πρωτότυπες γλυκιές συνθέσεις για δύο. Όλες για να δώσουν το πιο απολαυστικό μήνυμα αγάπης στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δημιουργημένες με φρέσκα και άριστης ποιότητας υλικά.

Αν είστε λάτρεις της σοκολάτας, απολαύστε ένα υπέροχο σοκολατένιο layered κέικ (με επιλογή βάσης κέικ ή μπισκότο) σε σχήμα καρδιάς, με γέμιση ganache βελγικής σοκολάτας ή layered κέικ με κρέμα patissery ή το συνδυασμό αυτών σε ατομικές τούρτες, για να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας!

Επίσης, απολαύστε, μόνο κατά παραγγελία, το απόλυτο κέικ του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα σε σχήμα καρδιάς, την αφράτη, κόκκινη, βελούδινη και ερωτική τούρτα red velvet, με απαλή σαν χάδι βουτυρόκρεμα που θα κάνει την καρδιά των αγαπημένων σας να χτυπήσει δυνατά.

Επειδή στις 14 Φεβρουαρίου δεν γιορτάζουμε μόνο τον έρωτα αλλά και την αγάπη, επιλέξτε γλυκά που εκφράζουν την αγάπη με γεύσεις που απογειώνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Στο «Άρωμα Βανίλιας» θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα γλυκών (κορμοί, τούρτες και ατομικά γλυκά) που ανανεώνεται τακτικά με νέες προτάσεις που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό. Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχουν και επιλογές σε γλυκά με στέβια.

Επισκεφθείτε λοιπόν, το ζεστό και φιλόξενο ζαχαροπλαστείο «Άρωμα Βανίλιας», στην καρδιά της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia) και επιλέξτε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εμπνευσμένες, απολαυστικές, γλυκές δημιουργίες.

Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close