Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2019
Ο Δήμος Μόρφου διοργανώνει το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, το ετήσιο Φεστιβάλ Μόρφου. Επιδίωξή μας είναι να δώσουμε μετά από αρκετά χρόνια μια νέα μορφή στην καθιερωμένη αυτή εκδήλωση.
Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης «HALL A & B» και θα διαρκέσει από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι τις 12.00 το βράδυ.
Η εκδήλωση, στην οποία η είσοδος θα είναι δωρεάν, θα απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών. Θα περιλαμβάνει παιχνίδια για παιδιά, παιχνίδια για μεγάλους, διαγωνισμούς, μουσική διασκέδαση, τέχνες κλπ.
• Το παιδικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον «Νικολάκη», διαδραστικό παιχνίδι από το Kids Entertainment factory, χορευτικά από διάφορες σχολές χορού και άλλα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.
• Στις 9.00 το βράδυ, στο χώρο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ στην οποία θα τραγουδούν ο Έλληνας καταξιωμένος τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης και οι Κύπριοι Κούλης Θεοδώρου και Φρειδερίκη Τομπάζου.
Ο Δήμος Μόρφου σας προσκαλεί σε ένα Μορφίτικο συναπάντημα που θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωριστούμε, να θυμηθούμε τις ρίζες μας, να αναβιώσουμε μνήμες της αγαπημένης μας Μόρφου και να διασκεδάσουμε με όμορφα τραγούδια και χορούς σε μια βραδιά αφιερωμένη εξολοκλήρου στην όμορφη πόλη μας.
Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους χορηγούς της εκδήλωσης, την Εταιρεία ΚΕΟ, τον Εκδοτικό Οίκο «ΔΙΑΣ», την Ελληνική Τράπεζα την εταιρεία CreatEvents αλλά και όλους όσους πρόσφεραν εισφορά, μικρή ή μεγάλη και ενίσχυσαν το ταμείο διαφώτισης του κατεχόμενου Δήμου μας.
-
Κρατική Έκθεση Κύπρου
08 Ιουνίου 2019
Σχετικά
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.
Ο «Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε 3 πόλεις της Κύπρου
Το Grand International Classic Ballet παρουσιάζει το αγαπημένο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο
Ο Λουβαράς γίνεται χριστουγεννιάτικο χωριό για μια μέρα
Παιδική και μουσική σκηνή, χριστουγεννιάτικη αγορά, φαγητό και ποτό μάς περιμένουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
Το Limassol Greens υποδέχεται το Movember με μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 31 Οκτωβρίου
Γκολφ, ψυχαγωγία και δράσεις για καλό σκοπό, σε μια ανοικτή εκδήλωση αφιερωμένη στην υγεία των ανδρών
Ακυρώνεται η γιορτή για τα 12 χρόνια της Golden Donkeys Farm
Η ανακοίνωση των διοργανωτών
Accessibility Is the Aesthetic: Όταν η προσβασιμότητα γίνεται μέρος της τέχνης
Τρεις καλλιτεχνικές δημιουργίες από Κύπρο, Ελλάδα και Εσθονία παρουσιάζονται σε μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου P.A.I.R.
CYBERNESS: THE DARK WEB — Το Halloween καταλαμβάνει την Κόλλα, στη Λεμεσό
Για δύο ημέρες, η Κόλλα θα μεταμορφωθεί σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από το Halloween
Εκπαίδευση, αθλητική απόδοση και υγεία στο επίκεντρο του 3ου Παγκύπριου Επιστημονικού Συνεδρίου Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής
Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες του αθλητισμού και τους επιστήμονες υγείας
Μια δωρεάν βόλτα μάς συστήνει ξανά την παλιά Λευκωσία
Το «Γνωρίζω την πόλη μου» επιστρέφει στις 7 Νοεμβρίου με μια περιήγηση σε ιστορικά σημεία, μνημεία και γειτονιές εντός των τειχών.
Λόγια που Ανθίζουν στην Κάτω Μονή
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, το γλέντι στις 22 Νοεμβρίου με παραδοσιακή μουσική και χορούς
Νοέμβριος στο Θέατρο Ριάλτο: Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές προτάσεις, την έναρξη των προβολών NT Live και το Flash Festival