Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2019
Ο Δήμος Μόρφου διοργανώνει το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, το ετήσιο Φεστιβάλ Μόρφου. Επιδίωξή μας είναι να δώσουμε μετά από αρκετά χρόνια μια νέα μορφή στην καθιερωμένη αυτή εκδήλωση.
Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης «HALL A & B» και θα διαρκέσει από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι τις 12.00 το βράδυ.
Η εκδήλωση, στην οποία η είσοδος θα είναι δωρεάν, θα απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών. Θα περιλαμβάνει παιχνίδια για παιδιά, παιχνίδια για μεγάλους, διαγωνισμούς, μουσική διασκέδαση, τέχνες κλπ.
• Το παιδικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον «Νικολάκη», διαδραστικό παιχνίδι από το Kids Entertainment factory, χορευτικά από διάφορες σχολές χορού και άλλα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.
• Στις 9.00 το βράδυ, στο χώρο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ στην οποία θα τραγουδούν ο Έλληνας καταξιωμένος τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης και οι Κύπριοι Κούλης Θεοδώρου και Φρειδερίκη Τομπάζου.
Ο Δήμος Μόρφου σας προσκαλεί σε ένα Μορφίτικο συναπάντημα που θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωριστούμε, να θυμηθούμε τις ρίζες μας, να αναβιώσουμε μνήμες της αγαπημένης μας Μόρφου και να διασκεδάσουμε με όμορφα τραγούδια και χορούς σε μια βραδιά αφιερωμένη εξολοκλήρου στην όμορφη πόλη μας.
Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους χορηγούς της εκδήλωσης, την Εταιρεία ΚΕΟ, τον Εκδοτικό Οίκο «ΔΙΑΣ», την Ελληνική Τράπεζα την εταιρεία CreatEvents αλλά και όλους όσους πρόσφεραν εισφορά, μικρή ή μεγάλη και ενίσχυσαν το ταμείο διαφώτισης του κατεχόμενου Δήμου μας.
-
Κρατική Έκθεση Κύπρου
08 Ιουνίου 2019
Σχετικά
Τα «Σπιτάκια με Οθόνες» εμφανίζονται στους δρόμους των Αγίων Ομολογητών
Για μία μέρα, οι δρόμοι των Αγίων Ομολογητών κλείνουν για τα αυτοκίνητα και ανοίγουν για περπάτημα, ποδήλατα, παιχνίδια, αγορές, φαγητό, εργαστήρια, μουσική και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες
Τον Οκτώβριο θα πάμε για παλουζέ, τραχανά, χαρουπόμελο, σουτζούκο και ζιβανία στον Κάτω Δρυ
Αναβιώνουμε την πολιτιστική κληρονομιά του Κάτω Δρυ σε μια ξεχωριστή γιορτή
Το ArtCargo Festival επιστρέφει στην Κύπρο τον Οκτώβριο για την πρώτη του διοργάνωση στη Λευκωσία
Περισσότεροι καλλιτέχνες. Περισσότερες συναντήσεις. Περισσότερο “φορτίο” για ξεφόρτωμα
Μια Yoga Αλλιώτικη
Μια ξεχωριστή εμπειρία ευεξίας με τον διεθνούς φήμης αρπιστή Victor Espínola στο Mediterranean Beach Hotel
Weekend Agenda: 41υπέροχα πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ, συναυλίες, θέατρο, παραδοσιακές γιορτές και ξεχωριστές εμπειρίες γεμίζουν την ατζέντα 11–13 Σεπτεμβρίου
Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, η οδός Γλάδστωνος κλείνει για τα αυτοκίνητα και ανοίγει για τους πεζούς
Η Λεμεσός θα κινείται Λάου Λάου για 9 ολόκληρες ώρες
End of Summer στην Άλασσα με παιχνίδια για όλους
Παιχνίδια και δραστηριότητες, μουσική, φουσκωτά, εκπλήξεις και πολλές στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια
Εργαστήριο παραδοσιακής υφαντικής με αργαλειό στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Γιόλου
Εργαστήρια HerCraft Cyprus: Γυναίκες, παράδοση και βιώσιμη χειροτεχνία
Φερ’ τη φουκού σου και έλα να ψήσουμε παρέα για καλό σκοπό!
Mια όμορφη μέρα γεμάτη παρέα, φαγητό και προσφορά!
Μια όμορφη βραδιά γεμάτη παράδοση, στην Ποταμιά
Με αφορμή το Πανηγύρι του Τιμίου Σταυρού
Στα ωραία Λεύκαρα τον Σεπτέμβριο θα στηθεί μια γιορτή με λευκαρίτικο ταβά, μουσική και χορό
Μια όμορφη διήμερη γιορτή που φέρνει κοντά την πίστη, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά των Λευκάρων, με μουσική, χορό και αυθεντικές τοπικές γεύσεις