Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2018
Φέτος απολαύστε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του νέου κτιριακού συγκροτήματος της Λάρνακας Radisson Blu Hotel και QBlu Plaza. Εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική, εορταστικές γαστρονομικές προτάσεις και ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν διαμονή και διασκέδαση στο λαμπερό περιβάλλον του Radisson Blu Hotel, αλλά και συναρπαστικά happenings στους χώρους του QBlu Plaza υπόσχονται αξέχαστες γιορτές και συγκλονιστικές γευστικές εμπειρίες για εσάς και τους αγαπημένους σας.
To Radisson Blu υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο στις 8 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο λόμπι του, συνοδεία της παιδικής χορωδίας “The Art of Music” της Ασπασίας Μενελάου.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 19 και 20/12 με απογευματινό τσάι συνοδευόμενο με εορταστικά γλυκά και εδέσματα στο Blu Lounge, στις 21/12 με ένα βραδινό, ανεβαστικό event με DJ tunes στο SkyBar με απεριόριστη βότκα και εκλεκτό finger food, στις 24, 25 και 26/12 με απογεύματα με ζωντανή τζαζ, μπλουζ και γιορτινές μελωδίες και στις 22, 27, 28 και 29/12 στους ρυθμούς του DJ Frangis Haperis στο SkyBar, με θέα όλη τη Λάρνακα.

Η παραμονή Χριστουγέννων αρχίζει με ένα ποτήρι Trevizo Prosecco στη Skala που ανοίγει το μεγάλο Gala Dinner, με μενού που ξεπερνάει με την ποιότητα και την ποικιλία του κάθε γευστική προσδοκία και συνοδεύεται από τη ζωντανή εμφάνιση του δημοφιλούς συγκροτήματος Παπιγιόν, ενώ η διασκέδαση μεταφέρεται μεταμεσονύκτια στο μοναδικό SkyBar.
Την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά και την επομένη, ένα απολαυστικό brunch σας περιμένει στο Harbor Blu με πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά, εορταστικά εδέσματα και γλυκά, συνοδευόμενο με ζωντανό σαξόφωνο τα Χριστούγεννα και εορταστική μουσική την επομένη.
Όσο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Radisson Blu φιλοξενεί ένα ανεπανάληπτο Gala Dinner στη Skala με πλούσιο εορταστικό μπουφέ, που θα κορυφωθεί με τη ζωντανή εμφάνιση του αγαπημένου Μιχάλη Χατζηγιάννη με την ορχήστρα του, που θα σας συντροφεύσουν στο πέρασμα στο νέο χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας με τον μεγάλο τυχερό να κερδίζει διήμερο ταξίδι στη Βηρυτό για δύο άτομα με διαμονή στο Radisson Blu Hotel. Αν προτιμάτε να περιοριστείτε στο ποτό, τότε επιλέξτε το SkyBar και τα εξαιρετικά του κοκτέιλ για να παρακολουθήσετε από το πιο ψηλό bar της Λάρνακας τη ρίψη των εορταστικών πυροτεχνημάτων στην πόλη.
Η Πρωτοχρονιά θα σας βρει στο Harbor Blu για να απολαύσετε είτε πρωινό (από τις 04:00 μέχρι τις 11:00) είτε brunch (από τις 12:30 μέχρι τις 15:30), ενώ στο lobby του QBlu Plaza στο ισόγειο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε οθόνες την περίφημη, καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης.

Και παράλληλες εκδηλώσεις στο QBlu Plaza
Παράλληλες εκδηλώσεις θα τρέχουν στο QBlu Plaza, με παζαράκι με χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια και γλυκά από φιλανθρωπικά σωματεία και συνδέσμους, χορευτικά shows από σχολές χορού και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από παιδικές χορωδίες.
Παραμονή Χριστουγέννων τα εξαίσια εστιατόρια Marbré και MA ντύνονται γιορτινά και προσφέρουν εορταστικό δείπνο υπό τους ήχους του σαξόφωνου του Γιάννη Μοδίτη και του βιολιού του Μιχάλη Τσερκέζου με DJ τον Μάρκο Κοντιζά. Το μεσημέρι των Χριστουγέννων το Marbré προσφέρει ένα απολαυστικό, ειδικά σχεδιασμένο εορταστικό γεύμα, ενώ τo βράδυ στο λόμπι του QBlu Plaza παρουσιάζεται το TwoViolins Xmas Show by Lia and Michalis Tserkezos.
Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα δύο εστιατόρια με πρωτοχρονιάτικη διάθεση προσφέρουν εντυπωσιακά set menu με open bar και after party. Την Πρωτοχρονιά το μεσημέρι το Marbré συνεχίζει τους εορτασμούς με πρωτοχρονιάτικο set menu.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την εορταστική σελίδα του Radisson Blu Hotel:
https://Events.lifeisblu.com και του QBLU Plaza: https://info.qbluplaza.com/events.
Σχετικά
Καλοκαιρινές Βραδιές με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο Elysium
Τέσσερις αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική, εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες και τη μοναδική κομψότητα της Μεσογείου
Η Lidl Κύπρου διαχρονικά δίπλα στους νέους, μέσα από την Παγκύπρια Κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Με ουσιαστική προσφορά προς το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η Lidl Κύπρου στήριξε, για ακόμα μια χρονιά, μια εβδομάδα εμπειριών, μάθησης και κοινωνικής ενδυνάμωσης για 50 μαθητές από όλη την Κύπρο
Αφιέρωμα: Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές
5 κυπριακά ξενοδοχεία για διακοπές με παιδιά
Ξέρουμε σε ποια πισίνα θα κάνεις τις βουτιές σου αυτό το καλοκαίρι στη Λευκωσία
Η καλοκαιρινή σου απόδραση δροσιάς στη Λευκωσία
Αίθριος σήμερα ο καιρός – Πότε και πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Voici La Mode: Νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης με CEO τον Μιχάλη Αντωνιάδη
Η κίνηση αυτή αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη φιλοσοφία του Ομίλου: μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που εξελίσσεται διαρκώς
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σιακόλας, ιδρυτής του Ομίλου CTC
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας, Νίκος Σιακόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας», «Οι φρουροί της Αχαϊας»
Τα Lidl Better Living Days ξεκίνησαν με επιτυχία από τον Άγιο Δομέτιο
Η πρώτη στάση του καλοκαιρινού roadtrip ευεξίας της Lidl Κύπρου πρόσεφερε στο κοινό δωρεάν δράσεις για διατροφή, άσκηση, μαγειρική και ευεξία, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια στην Πάφο.