Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2018
Μία έρευνα που διεξήχθη από αεροπορική εταιρεία και συμπεριέλαβε τα στοιχεία ευρωπαϊκών πτήσεων κατέδειξε την πτήση που είχε τη μεγαλύτερη καθυστέρηση για το 2018.
Πρόκειται για το δρομολόγιο Μύκονος – Gatwick. Τα τρία τέταρτα των πτήσεων που κατευθύνονται από το δημοφιλή ελληνικό προορισμό στον δεύτερο πιο πολυάσχολο αερολιμένα του Ηνωμένου Βασιλείου παρουσίασαν ακυρώσεις ή καθυστερήσεις άνω των 15 λεπτών από την 1η Ιανουαρίου έως τις 9 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.
Στη δεύτερη θέση είναι το δρομολόγιο από τη Λισαβόνα στο αεροδρόμιο Ciampino στη Ρώμη ενώ ακολουθεί η πτήση από τη Λισαβόνα στο Charleroi, στις Βρυξέλλες. Στην τέταρτη θέση είναι η διαδρομή από το Gatwick προς το Βουκουρέστι, η οποία μάλιστα αντιμετώπισε καθυστερήσεις στο 71% του χρόνου, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία της εν λόγω έρευνας.
Συνολικά, η έρευνα διαπίστωσε ότι οι επιβάτες που ταξιδεύουν μέσω αερολιμένων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πιο πιθανό να υποστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις από ό, τι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι αερομεταφορείς, ενώ οι αερολιμένες του Ηνωμένου Βασιλείου διαθέτουν 25 από τις 50 χειρότερες ευρωπαϊκές πτήσεις.
Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που διαπίστωσε η συγκεκριμένη έρευνα, είναι το γεγονός, ότι οι επιβάτες που ταξιδεύουν τις Τρίτες είναι λιγότερο πιθανό να υποστούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις, με το 78% των πτήσεων να φτάνουν στους προορισμούς τους εγκαίρως.
Σχετικά
Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος παραλιακός πεζόδρομος της Κύπρου
Το νέο στέκι για εκατοντάδες άτομα καθημερινά, ντόπιους και επισκέπτες
ISTF 2025: Το Διεθνές Φεστιβάλ που τάραξε τα νερά του θαλάσσιου τουρισμού
Ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση τεράστιου βεληνεκούς στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 8 προορισμούς, με μόνο €22.87 (μόνο για σήμερα)
Ανάμεσα στους προορισμούς που συμμετέχουν στην προσφορά είναι μερικές από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις
H επόμενη αργία για φέτος... φέρνει ένα υπέροχο τετραήμερο!
Το επόμενο «καθαρό» τετραήμερο είναι τα Χριστούγεννα 2025
Πέθανε στα 93 της χρόνια η Προυνέλα Σκέιλς, γνωστή από την κωμική σειρά «Fawlty Towers»
Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Τίμοθι Γουέστ επί 61 χρόνια
Κυρίως αίθριος ο καιρός – Πιθανότητα μεμονωμένων βροχών την Τετάρτη
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Gmail: Διέρρευσαν πάνω από 180 εκ. κωδικοί-Πως να ελέγξετε τον λογαριασμό σας
Πώς θα ελέγξετε αν περιλαμβάνεται ο δικός σας λογαριασμός Gmail
Παραμυθούπολη Χριστουγέννων στη Λευκωσία: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα ανοίξει τις πύλες της
Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη θα στηθεί για ακόμη μια χρονιά στην τάφρο Ντ' Αβίλα και συγκεκριμένα στον δημοτικό χώρο στάθμευσης
Οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί του 2026 σύμφωνα με το National Geographic
Από το επιβλητικό Εθνικό Πάρκο της Βόρειας Ντακότα έως το γοητευτικό Χαλ της Αγγλίας – Οι 25 προορισμοί που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά
Όλα έτοιμα για τη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία
Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν και που μπορείτε να σταθμεύσετε