Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2018
Αυτόν τον Δεκέμβριο, το Columbia Beach κλέβει και πάλι την παράσταση, καλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια υπέροχη «Dazzling Christmas» εμπειρία, στην καρδιά της όμορφης Λεμεσού.
Το γνωστό πλέον σε όλους hot-spot, που αποδεικνύει σε κάθε του event πως ξέρει πολύ καλά πώς να δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για όλους με φανταστικό φαγοπότι και ατελείωτο γλέντι, ανάβει τα λαμπιόνια του και μπαίνει σε κεφάτο holiday mode για να σας προσκαλέσει να επισκεφθείτε το εορταστικό του «χωριουδάκι».
Μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου, νιώστε την εκθαμβωτική μαγεία των γιορτών περπατώντας σε ένα παραμυθένιο κόσμο, ανάμεσα σε χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που θα προσφέρουν εποχιακές λιχουδιές, κέικ, μοσχοβολιστά σπιτάκια από gingerbread, παραδοσιακά μελομακάρονα, λαχταριστά σνακ, κάστανα και υπέροχο ζεστό κρασάκι.
Ετοιμαστείτε για λαμπερές βραδιές γεμάτες εκπλήξεις και ξεχωριστές εμπειρίες για κάθε γούστο και ηλικία όπως κάλαντα από χορωδίες και επισκέψεις από τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα φέρει και δώρα για τους μικρούς του φίλους στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα. Για τους γεμάτους ενέργεια party-goers, το Columbia Beach θα φιλοξενεί και τον πολυτάλαντο Gilbert Simon για μοναδικές συναυλίες από τις 20 μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου και στις 30 και 31 Δεκεμβρίου, στις 21:00.
Για περισσότερες πληροφορίες και ολοκληρωμένη ατζέντα εκδηλώσεων επισκεφθείτε τη σελίδα του Columbia Beach στο facebook: www.facebook.com/ColumbiaBeachLimassol.
Το Columbia Beach είναι μέλος του Συγκροτήματος Columbia Restaurants.
Μάθετε περισσότερα στο www.columbia-beach.com και στο www.columbia-restaurants.com.
-
Columbia Beach
12 Δεκεμβρίου - 26 Δεκεμβρίου 2018
Σχετικά

Ένα απόγευμα με (καλό) κρασί από τα οινοποιεία Χατζηχαραλάμπους, Αργυρίδης και Ευαγγέλου
Κοιλάνι, Βάσα και Άγιος Κωνσταντίνος "προσγειώνονται" στη Λευκωσία

20 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Η ατζέντα της εβδομάδας με μουσική, θέατρο, φεστιβάλ, σινεμά και εκπλήξεις

Γυρίζουμε την Πάφο πάνω σε ένα ποδήλατο
Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Hoppy October Street Fest: Tο μεγαλύτερο σε ποικιλία φεστιβάλ μπίρας στο νησί, επιστρέφει
Ενα διήμερο γεμάτο μπίρες, φαγητό και μουσική

Λαϊκή μπυροβραδιά στο χωριό, με άφθονη μπίρα, street food και μουσική
Το Prastio Kellakiou beer festival επανέρχεται ως λαϊκή μπυροβραδιά

Γιορτή του Κρασιού 2025: Ανακοίνωθηκε το πρόγραμμα
Εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» και αναβαθμισμένο πρόγραμμα με δημοφιλείς παραστάσεις όπου δεκάδες καλλιτέχνες, συγκροτήματα και ομάδες από Κύπρο και Ελλάδα θα ψυχαγωγούν τον κόσμο κάθε βράδυ.

Έκλειψη Σελήνης 2025: Πού να δεις το «ματωμένο φεγγάρι»
6 events για να δεις το εντυπωσιακό θέαμα του Σεπέμβρη στον κυπριακό ουρανό

Δωρεάν παλουζές στην 2η εκδήλωση του Αμπελουργικού Γεωργικού Μουσείου στο Πέρα Πεδί
Μάθε από κοντά την πλούσια αμπελουργική παράδοση του χωριού

40+3 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη στην Κύπρο
Με παράδοση, θερινό σινεμά, ολική έκλειψη και άλλες εκπλήξεις

Το Fork Food Market επιστρέφει για την 1η φθινοπωρινή μας συνάντηση
Γεύσεις, μουσική και παρέα στον πιο όμορφο κήπο της πρωτεύουσας

«Πολιτισμός σε κάθε Γειτονιά του Στροβόλου» με δωρεάν θέατρο, μουσική, χορό κ.ά.
Το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου

Ετοιμαστείτε για ένα θρυλικό Tennis Showdown στην Ακαδημία Τένις Μάρκος Παγδατής
Ένα αθλητικό γεγονός που θα μείνει αξέχαστο