Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2019
Η μεγάλη στιγμή φτάνει! Η στιγμή που θα δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή του Τελ Αβίβ την Ελληνική συμμετοχή με την Katerine Duska να ερμηνεύει το “Better Love” κατά τη διάρκεια τη πρώτης – τεχνικής – πρόβας.
Την Κυριακή το απόγευμα (στις 16.00), λοιπόν, θα έχουμε μια πρώτη γεύση από τη σκηνική παρουσίαση του Ελληνικού τραγουδιού, κάτι για το οποίο υπήρξαν πολλά μερόνυχτα προετοιμασίας τόσο από την εκπρόσωπό μας και τις καλλιτέχνιδες που θα την πλαισιώνουν όσο και από τη δημιουργική ομάδα της και την Ελληνική αποστολή της ΕΡΤ.
Πως πήγε αυτή η προετοιμασία; Είναι όλα έτοιμα για την σκηνική παρουσίασή του “Better Love”;
Ρωτήσαμε την Head of Press της Ελληνικής Αποστολής κα. Ειρήνη Γιανναρά, που μπορούμε να πούμε ότι πάντα ανταποκρίνεται με προθυμία σε όποιον ενδιαφέρεται για την Ελληνική συμμετοχή, να μας παράσχει όλες τις τελευταίες πληροφορίες λίγο πριν την (σημερινή) αναχώρηση της Κατερίνας και της Ελληνικής Αποστολής για το Τελ Αβίβ. H κα. Γιανναρά δήλωσε αποκλειστικά στον OGAE Greece:
Ναι! Μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα προετοιμασία της συμμετοχής μας. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στη σκηνή του Τελ Αβίβ και στους τηλεοπτικούς δέκτες ένα θεαματικό τρόπο παρουσίασης του τραγουδιού μας που σίγουρα όχι μόνο δεν θα αφήσει αδιάφορο το κοινό, αλλά θα το κάνει να ταξιδέψει μαζί του… Ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, όπως είναι το “Better Love”, θα έχει μια ανάλογη, παραμυθένια, παρουσίαση…
Η κα. Γιανναρά συμπλήρωσε:
Έχει γίνει σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς… και αυτό γιατί το “Better Love” είναι ένα απαιτητικό σκηνικά και μουσικά τραγούδι, που χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα στη σκηνική δημιουργία, την ενδυματολογία, τη κινησιολογία, τον φωτισμό και τον ήχο… και για καθένα από αυτά είχαμε και θα έχουμε μαζί μας και στο Τελ Αβίβ τους πλέον ειδικούς…»
Οι πρώτες δοκιμές όσον αφορά στα τεχνικά θέματα του ήχου, του φωτισμού και της εικόνας που γίνονται μέσα από τις stand-in πρόβες πήγαν καλά, ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές από την πλευρά μας και αναμένουμε την πρώτη πρόβα μας την Κυριακή όπου θα γίνει η ολοκληρωμένη δοκιμαστική παρουσίαση της συμμετοχής… εκεί θα κριθούν και οι πρώτες λεπτομέρειες της σκηνικής παρουσίασης και πως θα λειτουργήσει στο σύνολό της…», δήλωσε η κα. Γιανναρά.
Και ολοκλήρωσε λέγοντας:
Η συνεργασία όλων ήταν και είναι άψογη, πιστεύουμε πολύ στο τραγούδι, πιστεύουμε στην Κατερίνα, σε όλη την καλλιτεχνική ομάδα που την πλαισιώνει και τους ανθρώπους της ΕΡΤ και της Minos EMI/Universal… Μαζί με τη θετική ενέργεια και όλων εσάς τους fans του διαγωνισμού, ενισχύεται η ελπίδα μας για ένα καλό αποτέλεσμα… Ραντεβού στη σκηνή του Τελ Αβίβ, λοιπόν, όπου θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα!»
Πηγή: ogaegreece.com
Σχετικά
Οι επιτυχίες του Michael Jackson υπό το φως των κεριών στο Θέατρο Παλλάς
Οι συναυλίες Candlelight φέρνουν στη Λευκωσία ένα αφιέρωμα στον βασιλιά της ποπ, με κουαρτέτο εγχόρδων και αγαπημένα τραγούδια.
«Με τους στίχους σου Λευτέρη»: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο
Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα φιλοξενήσει την παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας « Με τους στίχους Λευτέρη» με το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι»
Ο βραβευμένος πιανίστας Pavle Krstic για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος τον υποδέχεται στις 11 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Σοπέν, Ραχμάνινοφ, Χιναστέρα, ντε Σεβεράκ και Στραβίνσκι.
Το CHUNKY FUNKY εκπροσωπεί την Κύπρο στο 10th European Jazz Festival στο Κατάρ
Το κυπριακό instrumental project παρουσιάζει την πρωτότυπη μουσική του στο Katara Cultural Village στις 5 Νοεμβρίου 2026
Οι Thirty Seconds to Mars έρχονται για πρώτη φορά, στην Κύπρο με την περιοδεία «A Beautiful Lie vs This Is War 2027»!
Στις 4 Ιουνίου 2027, στο Σπύρος Κυπριανού Αρένα, στη Λεμεσό, για μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη σε δύο εμβληματικά άλμπουμ της καριέρας τους
Κώστας Τουρνάς και Διονύσης Τσακνής φέρνουν «Το Ροκ το Ελληνικό» σε Πάφο και Λεμεσό
Δύο βραδιές με τραγούδια που σημάδεψαν εποχές και δέκα καλλιτέχνες επί σκηνής, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.
Η Josephine η πρόταση της Heaven Music στο ΡΙΚ για την Eurovision 2027
Το ΡΙΚ θα πραγματοποιήσει εσωτερική επιλογή για τον εκπρόσωπο, από όσους καλλιτέχνες προτείνουν οι δισκογραφικές εταιρείες
Η Diana Tishchenko συναντά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η βραβευμένη βιολονίστρια ερμηνεύει το Κοντσέρτο του Barber υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσης το Adagio για έγχορδα και την Πέμπτη Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι.
Η Αρτέμης Κυριακοπούλου έρχεται στο Ella Music House
Μια φωνή που μαγεύει. Από αυτό το Σάββατο, δύο φορές τον μήνα.
East Cyprus Music Meetings: δωρεάν συζητήσεις και εργαστήρια για τη μουσική βιομηχανία που φέρνουν κοντά μουσικές κοινότητες από όλο το νησί
Η πρωτοβουλία φέρνει κοντά μουσικούς, τραγουδοποιούς, παραγωγούς, διοργανωτές συναυλιών και άλλους επαγγελματίες του μουσικού χώρου στην Αμμόχωστο και τη Λάρνακα
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έρχεται στην Κύπρο για 3 μουσικές βραδιές με τίτλο «Τώρα»
Οι μελωδίες του Κώστα Κακογιάννη και η ποίηση του Πάμπου Κουζάλη συναντούν τη φωνή του σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, την 1η, 2 και 3 Δεκεμβρίου.
Ο Ηλίας Βρεττός στο Monte Caputo για το «Wish for the Stars»
Mια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, αγαπημένα τραγούδια και εντυπωσιακές ερμηνείες