Ξέρεις τι ετοιμάζουν για τα Χριστούγεννα στον Καλοπαναγιώτη;

Χριστούγεννα! Μια από τις σπουδαιότερες γιορτές για ολάκερη την ανθρωπότητα και συνάμα η πιο χαρούμενη για μικρούς και μεγάλους.

Εξ ου λοιπόν και ο Σύνδεσμος Αποδήμων Καλοπαναγιώτη μας καλεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο, ξέγνοιαστο και γιορτινό απόγευμα στον Καλοπαναγιώτη στις 8 Δεκεμβρίου στις 15:30 για να μάθουμε για το πνεύμα των Χριτσουγέννων, να τραγουδήσουμε και να ακούσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες, να ανάψουμε τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου και να πιούμε κρασί και ζιβανία, απολαμβάνοντας γλυκά και ζεστά κάστανα!

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς Άγιο Βασίλη δεν γίνονται, ο αγαπημένος Άγιων μικρών και μεγάλων θα κανεί μια περιδιάβαση στους δρόμους του χωριού στις 29 Δεκεμβρίου στις 15:00, μοιράζοντας δώρα στα μικρά παιδιά, καταλήγοντας στην πλατεία Χριστοδουλίδη για ποτό, γλυκά και ζεστά κάστανα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και των δυο ημερών πιο κάτω.
8 Δεκεμβρίου 
15:30:Ομιλία -Συζήτηση απο το Δρα Κλείτο Ιωαννίδη με θέμα «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο. Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα απο το φωνητικό σύνολο του Performers Voice and Music Studio, υπό τη διεύθυνση της κας Μαρίας Λάμπρου Ναζίρη. Σαξόφωνο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες απο τον Στέλιο Αροδίτη.
Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στη «Πλατεία Χριστοδουλίδη». Ψήσιμο κάστανων, γλυκά, κρασί και ζιβανία.

29 Δεκεμβρίου
15:30: Άγιος Βασίλης με τα δώρα: Περιδιάβαση του Αγίου στους δρόμους του χωριού, προσφέροντας δώρα στα παιδάκια με κατάληξη στην «πλατεία Χριστοδουλίδη». Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Θα προσφερθούν γλυκά, κρασι και ζιβανία.

*Κεντρική Φωτογραφία Christina Charalambous

Άγιος Ιωάννης Λαμπαδιστής (Καλοπαναγιώτης) title
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • Website:
Κοινότητα Καλοπαναγιώτη, Λευκωσία
Διαθέσιμο Parking

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30