Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2019
Ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.
Σήµερα Πέμπτη (18/4), ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.
Αργότερα ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και σε ορισµένες περιοχές στα ανατολικά, το µεσηµέρι και το απόγευµα. Σε καταιγίδα αναµένεται να πέσει χαλάζι.
Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι µέτριοι και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά τόπους µερικώς συννεφιασµένος και στα δυτικά και βόρεια παράλια αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας, ιδιαίτερα µετά τα µεσάνυχτα.
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα δυτικά παράλια παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ.
Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, µε τα φαινόµενα να εξασθενούν αργά το απόγευµα.
Στις περιοχές των καταιγίδων αναµένεται να πέσει και χαλάζι. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στα νότια.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Παρασκευή και µη αξιόλογη µεταβολή το Σαββατοκύριακο και θα κυµανθεί γενικά λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Ένα μοναδικό Iglu Retreat με ξεχωριστές boutique κατοικίες, μέσα στη φύση και με θέα στο Τρόοδος
Ένας διαφορετικός χώρος διαμονής και ευεξίας, που θα δημιουργηθεί μόλις 20 λεπτά από τη Λεμεσό, στον Άγιο Μάμα, σε μια προνομιακή τοποθεσία πάνω στο βουνό, με ανεμπόδιστη θέα προς το Τρόοδος
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 21ου αιώνα, για τους New York Times
Οι New York Times απευθύνθηκαν σε εκατοντάδες ηθοποιούς, showrunners, σεναριογράφους, στελέχη, τεχνικούς και άλλους επαγγελματίες της τηλεόρασης, ζητώντας τους να επιλέξουν έως και δέκα από τις καλύτερες σειρές του 21ου αιώνα
Η Πρεσβεία του Ισραήλ παρουσιάζει την ψηφιακή έκδοση «Όταν η Αφροδίτη συνάντησε τον βασιλιά Δαυίδ»
Η εκδήλωση σηματοδότησε τόσο την επίσημη παρουσίαση της έντυπης έκδοσης όσο και την κυκλοφορία της σε νέα ψηφιακή μορφή
Η «Πανσέληνος της Συγκομιδής» φωτίζει τον ουρανό
Πότε κορυφώνεται η εντυπωσιακή πανσέληνος του Σεπτεμβρίου
Το PlayPlanet άλλαξε επίπεδο: Η νέα cosmic εποχή του απόλυτου προορισμού διασκέδασης
Ο Γενικός Διευθυντής του PlayPlanet, Ραφαήλ Χατζημιτσής, μιλά για την εξέλιξη του χώρου, τη νέα εμπειρία που προσφέρει και τα σχέδια για το μέλλον.
To σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο
Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος – Βροχερό σκηνικό από την Κυριακή
Μόλις ανακοινώθηκε ο Βασιλιάς του Λεμεσιανού Καρναβαλιού για το 2027
Άνθρωπος με βαθιά αγάπη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι και ενεργή παρουσία στον θεσμό εδώ και χρόνια, ο Σπύρος αποτελεί μέλος της μεγάλης καρναβαλίστικης οικογένειας της πόλης
Ποια είναι τα 3 εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτώ στο Λονδίνο;
Τρεις διαφορετικές γαστρονομικές στάσεις αποκαλύπτουν το Λονδίνο μέσα από γεύσεις, γειτονιές και ιστορίες.
Ξεκίνησαν οι πτήσεις Λάρνακας-Μαδρίτης με τη Wizz Air
Επιπλέον, η Wizz Air άνοιξε φέτος τις πόρτες της Ακαδημίας Πιλότων της (WAPA) στους Κύπριους
Αυτή είναι η πιο «ευτυχισμένη» πόλη για διακοπές στον κόσμο – Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα
Εννέα ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στο top 10 των πιο ευτυχισμένων πόλεων για διακοπές στον κόσμο, ανάμεσά τους και η Αθήνα.
Η Lidl Κύπρου επενδύει στους ανθρώπους της και δημιουργεί την πρώτη γενιά Stores Co-Managers
Είκοσι δύο μέλη του #teamlidl ολοκλήρωσαν πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανάπτυξης για να αναλάβουν έναν νέο, κομβικό ρόλο στα καταστήματα της εταιρείας.