Eating News , Εστιατόρια

Αρώματα και γεύσεις γαλλικής κουζίνας στο Ξενοδοχείο Four Seasons

Μάγεψαν οι γαλλικές γεύσεις και τα αρώματα, στο φετινό Goût de France 2019

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2019

Μάγεψαν οι γαλλικές γεύσεις και τα αρώματα, στο μεγαλύτερο δείπνο της υφηλίου Goût de France, που επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Ξενοδοχείο Four Seasons, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου, χιλιάδες σεφ στις 5 ηπείρους και σε περισσότερες από 150 χώρες, δημιούργησαν ταυτόχρονα εμπνευσμένα από τη γαλλική κουζίνα πιάτα και σέρβιραν σε επιλεγμένα εστιατόρια σε όλο τον πλανήτη, ένα εκλεπτυσμένο γαλλικό δείπνο, στο πλαίσιο του Goût de France. 

Το Ξενοδοχείο Four Seasons, συμμετείχε και φέτος στη μεγάλη παγκόσμια γιορτή υψηλής γαστρονομίας και το μενού επιμελήθηκε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης, ο οποίος παρουσίασε μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες με γαλλικές ντελικάτες γεύσεις και αρώματα. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια γαστρονομική πανδαισία, με επτά διαφορετικά πιάτα τα οποία περιλάμβαναν στρείδι σε ζελέ από θαλασσινό νερό και πιπέρι Εσπελέτ, βελουτέ από γκρι γαρίδα και μους κουνουπιδιού, αγριοσίταρο βιολογικό σαν ριζότο, μικρά ψαράκια σε ζωμό από μπουγιαμπέσα Μασσαλίας, μοσχαράκι ψητό από την Lozère με pressé κολοκάσι, σέλερι και μαύρη τρούφα, πρόβειο τυρί από τα Πυρηναία με μαρμελάδα βύσσινο και τάρτα με σοκολάτα Jivara και ψημένο καφέ.

Το Goût de France, το μεγαλύτερο δείπνο του κόσμου που τιμά τις παραδόσεις και τις αξίες της γαλλικής κουζίνας, εμπνεύστηκε ο διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ Alain Ducasse και αποτελεί πρωτοβουλία του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close