Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2019
Εντατικές πρόβες για την εμφάνιση επί σκηνής της Eurovision έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες η Τάμτα, έχοντας φυσικά στο πλευρό της, τη χορογράφο και την υπεύθυνη της επιμέλειας της σκηνικής της εμφάνισης στον διαγωνισμό Sacha Jean Baptiste.
Η κορυφαία χορογράφος από την Σουηδία βρίσκεται στην Αθήνα από τις 22 Μαρτίου προκειμένου να ξεκινήσουν να υλοποιούνται όλα όσα έχουν σχεδιάσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την παρουσία του «Replay» στη σκηνή του Expo Tel Aviv, τον προσεχή Μάιο. Στην ομάδα, έχει προστεθεί και η δημοφιλής Αμερικάνα χορεύτρια/χορογράφος Chali Jennings που εργάζεται και διαπρέπει στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια. Η Jennings θα είναι υπεύθυνη για τις πρόβες της Τάμτα και της υπόλοιπης ομάδας στην Αθήνα για όσο καιρό δεν θα μπορεί να βρίσκεται εδώ η Sacha – της οποίας το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο.

Σήμερα (27 Μαρτίου 2019), με μία ανάρτηση στο Facebook, η ομάδα της Κυπριακής αποστολής στη Eurovision 2019, ανακοίνωσε επισήμως, πως στη σκηνή του Expo Tel Aviv η εκπρόσωπος της χώρας, Τάμτα, θα πλαισιωθεί από τέσσερις άνδρες χορευτές. Η ανάρτηση περιείχε και τα ονόματα αυτών, τα οποία είναι: Lamin, Kenny, Niklas και Benjamin. Πρόκειται για τέσσερις εξαιρετικούς χορευτές από την Σουηδία, με επιτυχημένη πορεία στον εν λόγω χώρο και φυσικά συνεργάτες της Sacha Jean Baptiste.
Η Κύπρος έχει στόχο ακόμη μία καλή διάκριση στον διαγωνισμό φέτος, η οποία θα ακολουθήσει την εξαιρετικά σημαντική 2η θέση στον διαγωνισμό της προηγούμενης χρονιάς. Υπενθυμίζουμε, ότι το νησί της Αφροδίτης, διαγωνίζεται φέτος στον Πρώτο Ημιτελικό (μαζί με την Ελλάδα) στις 14 Μαΐου 2019, ενώ θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 1-9).
Πηγή: ogaegreece.com
Σχετικά
Οι επιτυχίες του Michael Jackson υπό το φως των κεριών στο Θέατρο Παλλάς
Οι συναυλίες Candlelight φέρνουν στη Λευκωσία ένα αφιέρωμα στον βασιλιά της ποπ, με κουαρτέτο εγχόρδων και αγαπημένα τραγούδια.
«Με τους στίχους σου Λευτέρη»: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο
Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα φιλοξενήσει την παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας « Με τους στίχους Λευτέρη» με το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι»
Ο βραβευμένος πιανίστας Pavle Krstic για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος τον υποδέχεται στις 11 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Σοπέν, Ραχμάνινοφ, Χιναστέρα, ντε Σεβεράκ και Στραβίνσκι.
Το CHUNKY FUNKY εκπροσωπεί την Κύπρο στο 10th European Jazz Festival στο Κατάρ
Το κυπριακό instrumental project παρουσιάζει την πρωτότυπη μουσική του στο Katara Cultural Village στις 5 Νοεμβρίου 2026
Οι Thirty Seconds to Mars έρχονται για πρώτη φορά, στην Κύπρο με την περιοδεία «A Beautiful Lie vs This Is War 2027»!
Στις 4 Ιουνίου 2027, στο Σπύρος Κυπριανού Αρένα, στη Λεμεσό, για μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη σε δύο εμβληματικά άλμπουμ της καριέρας τους
Κώστας Τουρνάς και Διονύσης Τσακνής φέρνουν «Το Ροκ το Ελληνικό» σε Πάφο και Λεμεσό
Δύο βραδιές με τραγούδια που σημάδεψαν εποχές και δέκα καλλιτέχνες επί σκηνής, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.
Η Josephine η πρόταση της Heaven Music στο ΡΙΚ για την Eurovision 2027
Το ΡΙΚ θα πραγματοποιήσει εσωτερική επιλογή για τον εκπρόσωπο, από όσους καλλιτέχνες προτείνουν οι δισκογραφικές εταιρείες
Η Diana Tishchenko συναντά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η βραβευμένη βιολονίστρια ερμηνεύει το Κοντσέρτο του Barber υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσης το Adagio για έγχορδα και την Πέμπτη Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι.
Η Αρτέμης Κυριακοπούλου έρχεται στο Ella Music House
Μια φωνή που μαγεύει. Από αυτό το Σάββατο, δύο φορές τον μήνα.
East Cyprus Music Meetings: δωρεάν συζητήσεις και εργαστήρια για τη μουσική βιομηχανία που φέρνουν κοντά μουσικές κοινότητες από όλο το νησί
Η πρωτοβουλία φέρνει κοντά μουσικούς, τραγουδοποιούς, παραγωγούς, διοργανωτές συναυλιών και άλλους επαγγελματίες του μουσικού χώρου στην Αμμόχωστο και τη Λάρνακα
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έρχεται στην Κύπρο για 3 μουσικές βραδιές με τίτλο «Τώρα»
Οι μελωδίες του Κώστα Κακογιάννη και η ποίηση του Πάμπου Κουζάλη συναντούν τη φωνή του σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, την 1η, 2 και 3 Δεκεμβρίου.
Ο Ηλίας Βρεττός στο Monte Caputo για το «Wish for the Stars»
Mια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, αγαπημένα τραγούδια και εντυπωσιακές ερμηνείες