6 October 2018
Things to Do , Προσεχώς

Η Λεμεσός ετοιμάζει Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης

Σ' αυτό το φεστιβάλ μικροί και μεγάλοι θα παίξουν και θα μάθουν για την ανακύκλωση.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2018

Η Green Dot Κύπρου σε συνεργασία με τους Δήμους της Μείζονος Λεμεσού θα διοργανώσει και φέτος το «4ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στον Μώλο της Λεμεσού από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να αναδείξει τα οφέλη της ανακύκλωσης για την κοινωνία, την οικονομία αλλά και το περιβάλλον και να συμβάλει στην καλλιέργεια μιας πιο οικολογικής συνείδησης. Παράλληλα αποσκοπεί στην προβολή του ΕΥ ΖΗΝ, της καλής ποιότητας ζωής, προβάλλοντας την μέσα από την παράδοση του τόπου μας.

Το Φεστιβάλ θα έχει όπως κάθε χρόνο ενημερωτικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει περίπτερα ενημέρωσης από Οργανισμούς, στα οποία το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για ποικίλα θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

Παράλληλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την ανακύκλωση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα φιλοξενηθούν, μουσικά συγκροτήματα, σχολές χορού και πολλά άλλα δρώμενα, πλαισιώνοντας την όλη εκδήλωση, ενώ θα υπάρχουν και περίπτερα που θα προσφέρουν φαγητό κα ποτό.

Χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρεία Amdocs.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close