Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2019
Τo νέο της EP με τίτλο “Everything I Ever Wanted” κυκλοφόρησε στις 16 Δεκεμβρίου 2018 η νεαρή Σοφία Πατσαλίδου, σηματοδοτώντας τα δέκατα-όγδοα γενέθλιά της. Το EP κυκλοφόρησε ψηφιακά και περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή της τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά. Η κύπρια νεαρή συνθέτης και ερμηνεύτρια, έγινε δεκτή στην ηλικία των 16 χρόνων για μουσικές σπουδές στο Kονσερβατόριο “Leeds College of Music” στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ζει και σπουδάζει τα τελευταία δύο χρόνια. Στο νέο της EP, η Σοφία Πατσαλίδου παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη δουλειά, μέσα από τέσσερα pop τραγούδια δοσμένα με το soul ύφος που τη χαρακτηρίζει. Τα κομμάτια “If this is How”, “Distant”, “Made of Gold” και το ομότιτλο “Everything I Ever Wanted” με φρέσκο ήχο, ενδιαφέρουσα συνθετική άποψη και ξεχωριστή φωνητική ερμηνεία, σκιαγραφούν το προσωπικό καλλιτεχνικό προφίλ της νεαρής δημιουργού. To EP της Σοφίας Πατσαλίδου κυκλοφορεί ανεξάρτητα και είναι διαθέσιμο ψηφιακά στα streaming platforms όπως iΤunes, Αpple Μusic, Spotify και YouTube.
H Σοφία Πατσαλίδου η οποία το 2014 εκπροσώπησε την Κύπρο στη Junior Eurovision, έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία singles τα προηγούμενα τρία χρόνια, δύο από τα οποία μεταδόθηκαν μεταξύ άλλων και από το BBC, ενώ παράλληλα έχει ηχογραφήσει covers γνωστών επιτυχιών, τα οποία συγκεντρώνουν πέραν των 750Κ views στο πρoσωπικό της ΥouΤube channel. Πρόσφατα έχει ερμηνεύσει τα τραγούδια του Soundtrack της βραβευμένης ταινίας "Sunrise in Kimmeria" που παρουσιάστηκε στο Ευρωπαικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2018. Παράλληλα, μέσω συνεργασιών συνθέτει και ερμηνεύει μουσική για αμερικάνικη τηλεόραση και κινηματογράφο, και η δουλειά της υπογράφηκε πρόσφατα από εταιρείες μουσικής παραγωγής στο Λος Άντζελες.
Σχετικά
Χαμός με τη συναυλία της Άννας Βίσση - Από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση και δεύτερου live
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου
Το ντουέτο φλάουτων Duo Noïma συναντά τον πιανίστα Ράμι Σαριεντίν στην Κύπρο
Η νέα αυτή σύμπραξη αντικατοπτρίζει μια γνήσια μουσική σύνδεση μεταξύ των τριών καλλιτεχνών.
5+1 (πολύ) καλοί λόγοι για να μη χάσεις το πανηγύρι που έρχεται στη Λευκωσία
Η "βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού", όπως την αποκαλούν, κατεβαίνει στην πρωτεύουσα κι αυτό δεν χάνεται με τίποτα
Άννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: Από 21 έως 477 ευρώ τα εισιτήρια της μεγάλης συναυλίας τον Σεπτέμβριο
Η προπώληση των εισιτηρίων ανοίγει την Πέμπτη 16 Απριλίου στις 12:00.
Οι Πυξ Λαξ έρχονται το καλοκαίρι στην Κύπρο, για τρεις συναυλίες
Με αγαπημένες κλασικές και νέες μελωδίες
O Χρήστος Αντωνιάδης έρχεται να ταρακουνήσει τη Λάρνακα
Ο αγαπημένος ερμηνευτής που ξεσηκώνει με τη φωνή και την ενέργειά του, έρχεται να χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο ρυθμό, πάθος και διασκέδαση
Δωρεάν συναυλία με τους Monsieur Doumani στη Λευκωσία
Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Αειφορίας Πεδιαίου
Οι 25+1 μεγάλες συναυλίες που περιμένουμε στην Κύπρο μετά το Πάσχα
Όλα τα live που ανακοινώθηκαν και δεν θέλεις με τίποτα να χάσεις
«Οι ρίζες γίνονται χορδές» με τους Σοφία Παπάζογλου και Πέτρο Κουλουμή
Με εμβληματικά σμυρναίικα, κλασικά λαϊκά και αγαπημένα κυπριακά τραγούδια
Άννα Βίσση: Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ – Πότε ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων
Η συναυλία θα γίνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026