Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2018
Στο ζαχαροπλαστείο "Άρωμα Βανίλιας" διά χειρός Γιάννη, μύρισαν Χριστούγεννα από τις πρώτες κιόλας μέρες του Δεκέμβρη.
O pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας, δημιούργησε ένα ζεστό ζαχαροπλαστείο στην καρδιά της Λευκωσίας, όπου θα βρείτε μοναδικά σε γεύση γλυκά, φτιαγμένα με άριστης ποιότητας υλικά, που σας παρασέρνουν στη μαγεία τους, βάζοντας την δική τους ιδιαίτερη πινελιά στη φετινή εορταστική περίοδο.
Οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τα φοινικωτά, το Christmas cake, τόσο στην παραδοσιακή όσο και στην πιο μοντέρνα εκδοχή του με πλούσιο κέικ σοκολάτας και κρέμα βελγικής σοκολάτας, τα λαχταριστά σοκολατάκια, τα νόστιμα κουλουράκια και τα μπισκότα και οι αφράτες βασιλόπιτες αποτελούν σταθερή αξία στις προτάσεις του Άρωμα Βανίλιας για τις φετινές γιορτές.

Η γκάμα των γλυκών (κορμοί, τούρτες και ατομικά γλυκά) ανανεώνεται τακτικά με νέες προτάσεις που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό.
Στο «Άρωμα Βανίλιας» θα βρείτε γλυκά σύγχρονης δημιουργικής ζαχαροπλαστικής που διακρίνονται για τις προσεγμένες πρώτες ύλες τους. Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχουν και επιλογές σε γλυκά με στέβια.
Στις διαχρονικές αξίες των θαμώνων του ζαχαροπλαστείου παραμένουν επίσης τα ιδιαίτερα γλυκά του, όπως σοκολατόπιτα, χιονάτη, καρδινάλιος, baked cheesecake, τάρτα λεμονιού με ελβετική μαρέγκα καθώς και τα ατομικά γλυκά όπως ιταλικά σαλάμια σοκολάτας, ποικιλία από τάρτες με κρεμέ (crémeux) λευκής σοκολάτας ή σοκολάτας γάλακτος, καλυμμένες με mousse φιστικιού Αιγίνης και μαύρο κεράσι, mousse σμέουρων ή mousse μπανάνας με καραμελωμένες μπανάνες κ.ά.

Στις νέες προτάσεις που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό, είναι επίσης η τάρτα με καραμελωμένη σοκολάτα, σκεπασμένη με mousse καραμέλας, το ολοκαίνουριο Tropical γλυκό με κρεμέ (crémeux) μάνγο και φρούτα του πάθους, «κουλί» σμέουρων και mousse λευκής σοκολάτας, ο κορμός με mousse espresso και λευκή σοκολάτα και κρεμέ (crémeux) καφέ και σοκολάτας γάλακτος, ο κορμός με mousse αμυγδάλου, γέμιση mousse τυριού, κύβους από φλούδες πορτοκαλιού και red cherry compote και το γλυκό με mousse λευκής σοκολάτας, bavarois φράουλας και coulis από φρούτα του δάσους και τριαντάφυλλο καθώς επίσης και ο χριστουγεννιάτικος «κορμός δέντρου» με mousse σοκολατας γάλακτος και πουρέ κάστανο.
Πέρα από τα κεραστικά θα βρείτε ποικιλία από σπιτικές μαρμελάδες και αλείματα για ψωμί (spreads) όπως salted caramel, βατόμουρο με βανίλια Μαγαδασκάρης, φουντούκι-καραμέλα κ.α, που μπορούν να προσφερθούν και ως μπομπονιέρες, καθώς επίσης μπισκότα και σοκολατάκια που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας!
Με εορταστική διάθεση, ζεστασιά και φιλοξενία, το Άρωμα Βανίλιας σας περιμένει να το επισκεφθείτε, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia).
Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.


Σχετικά
22 χρόνια Πυξίδα: Μια γιορτή με έναν μεγαλύτερο σκοπό
Μια ημέρα που συνδυάζει την αγάπη για το καλό φαγητό με την έμπρακτη στήριξη ενός σημαντικού σκοπού.
Ένα pasta pop-up με άγρια μανιτάρια, φρέσκια τρούφα και ιταλικά κρασιά
Η Winecase συναντά το Wild Earth – Fine Kitchen για ένα βράδυ
Νέα άφιξη στη Λευκωσία: Το Clubhouse SPE Strovolou είναι το νέο gastro pub που συνδυάζει φαγητό, ποτό και sports
Ο νέος χώρος για να μαζεύεσαι... στην πρωτεύουσα
Τα αθηενίτικα πάνε Ευρώπη: Δύο κυπριακά προϊόντα αποκτούν Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη
Το αθηενίτικο ψωμί και το λουκούμι του γάμου, έχουν ήδη εξεταστεί σε εθνικό επίπεδο και έχουν τύχει ευνοϊκής απόφασης
Νέο μενού, live και DJs: Το OLIO επιστρέφει στη Στασικράτους
OLIO: More than a restaurant!
Το Chivas Regal Crystalgold έφτασε και στην Κύπρο
Μια πρωτοποριακή νέα δημιουργία που επαναπροσδιορίζει την παράδοση και συστήνεται στο κοινό μέσα από μια ξεχωριστή καμπάνια
Επιστρέφει το αγαπημένο brunch στο The Barn
Από τις 28 Οκτωβρίου, το The Barn της Royal Goat Farm επιστρέφει με το αγαπημένο του Royal Brunch, αυτή τη φορά μαζί με τη νέα The Greenhouse Experience
Κλείνει για τη σεζόν ένα από τα πιο εντυπωσιακά rooftops της Λευκωσίας
Μάθαμε την ημερομηνία
Ένας νέος, ξεχωριστός χώρος για brunch στο χωριό, μόλις άνοιξε!
Νέο brunch spot στην επαρχία Λεμεσού μάς δίνει λόγο να ανέβουμε στο χωριό
Μια βραδιά γνωριμίας με το κυπριακό κρασί στη Λευκωσία, με δωρεάν είσοδο
Το Νέο Δημαρχείο φιλοξενεί μια εκδήλωση αφιερωμένη στους ανθρώπους, στα κρασιά και στις ιστορίες του κυπριακού αμπελώνα.
Ένα νέο στέκι για sushi καταφθάνει από τη Λεμεσό και "προσγειώνεται" στην καρδιά της πρωτεύουσας
Οι λάτρεις του sushi στη Λευκωσία έχουν μια νέα άφιξη να περιμένουν
Ένα από τα πιο iconic rooftops της Λευκωσίας έκλεισε για τη σεζόν
Το Balza ολοκλήρωσε τη φετινή του σεζόν στις 3 Οκτωβρίου, αφήνοντας για ακόμη μία χρονιά το δικό του αποτύπωμα στα βράδια της πρωτεύουσας