Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αρχίζει η μεγάλη βραδιά των Eating Awards 2018

14 χρόνια παρουσιάζουμε τους κορυφαίους της γεύσης

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2018

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Eating Awards 2018, διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.

Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.

Και φέτος διοργανώνουμε τη λαμπερή βραδιά με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών, φέροντας μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς τους αναγνώστες του και προς τους εστιάτορες, ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Η λαμπερή τελετή βράβευσης πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Hitlon Cyprus στη Λευκωσία, με παρουσιαστές τη Μαρία Μπεκατώρου και την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Η φετινή χρονιά μάλιστα θα έχει γεύσεις αστέρων, αφού το μενού της βραδιάς υπογράφει ο πολυβραβευμένος Γάλλος Chef Arnaud Bignon, ο οποίος έφερε δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο Σπονδή στην Αθήνα και δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο The Greenhouse στο Λονδίνο.

Με συμμετοχές από 75 εστιατόρια, τα βραβεία θα απονεμηθούν βραβεία σε 10 κατηγορίες: Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν από τον Μάιο 2017 μέχρι τον Μάιο 2018), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου, Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price, Μεσογειακή Κουζίνα και Best Beer Place by KEO BEER.

Και τιμητικά:
Επίσης, θα δοθούν και 4 τιμητικά βραβεία: για το Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών, που συγκέντρωσε τις περισσότερες συνολικά ψήφους από τους αναγνώστες του περιδικού, για το εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα Εστιατορίου, το βραβείο για τον Chef της Χρονιάς 2018 και το Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς 2018.

Για πρώτη φορά θα δοθούν και 4 τιμητικοί έπαινοι.

Αναλυτικά οι κατηγορίες και τα υποψήφια εστιατόρια ΕΔΩ.

Το κάθε εστιατόριο στην εκάστοτε κατηγορία, για να είναι υποψήφιο, πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία.

Τα υποψήφια εστιατόρια είναι 75 και επιλέχθηκαν από πολυμελή, ειδική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης.

Για 14η χρονιά τα πιο νόστιμα βραβεία της Κύπρου τα Eating Awards θα αναδείξουν και θα επιβραβεύσουν τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού μας.

Είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου και θα είναι όπως κάθε χρόνο ένα ταξίδι στον μοναδικό κόσμο της γεύσης.

"Φέτος είναι μεγάλη μας τιμή που το μενού θα επιμεληθεί ο πολυβραβευμένος chef Arnaud Bignon με 2 αστέρια Michelin και είναι χαρά μας που θα έχουμε μαζί μας και πάλι δυο πολύ αγαπημένες παρουσιάστριες την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαρία Μπεκατώρου. Εύχομαι καλή επιτυχία και στα 75 υποψήφια εστιατόρια και εκ μέρους όλης της ομάδας θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για το πάθος, το ταλέντο και τη δημιουργικότητα που επιδεικνύουν κάθε χρόνο αναβαθμίζοντας την γαστρονομία στον τόπο μας".
Μαριλένα Ιεροδιακόνου
Project Leader Time Out Eating Awards
Διευθύντρια Περιοδικών Συγκροτήματος ΔΙΑΣ

"Φέτος διοργανώνομε τα 14α Βραβεία μας και είμαστε περήφανοι που κι αυτή την χρονιά αναδεικνύουμε τους άριστους της γαστρονομίας του νησιού μας! Η δουλειά όλης της ομάδας είναι απλά το προζύμι για να αναβαθμιστεί και ν’ αφρατέψει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της εστίασης στον τόπο μας και να επιβραβεύονται χώροι και άνθρωποι που υπηρετούν με πάθος τον τομέα αυτό.
Πόπη Βακή
Αρχισυντάκτρια Time Out Cyprus

Παρουσιάζει η Nespresso
Στηρίζει δυναμικά η Τράπεζα Κύπρου
Χορηγοί: Φυσικό Νερό Acqua Panna, San Pellegrino, Κρασιά Ζαμπάρτας, Παγωτά Mövenpick, Σαμπάνια Jacquart, ΙΚΕΑ, Anco Catering Equipment, Μπίρα ΚΕΟ, Σκλαβενίτης,
Προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του Intercollege.
Χορηγός Φιλοξενίας: Hilton Cyprus
Χορηγός Ταξιδιωτικών Εμπειριών: Holiday Tours
Υποστηρικτές: Landas Colour, Flowers & Design by Roys Herodotou, Food2Impress, mAKaron Boutique
Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Intercollege.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close