Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Οι πιο cozy φθινοπωρινές ημέρες, θα μας βρουν εδώ!

To Εcohome σε συνεργασία με το Meres Βοοkstore,καλωσορίζουν το φθινόπωρο διοργανώνοντας το πιο cozyφθινοπωρινό event

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2018

Το φως των κεριών είναι hygge. Τα βιβλία είναι hygge. 

Εάν δεν έχεις ακόμη ακουστά τη Δανέζικη ιδέα του “hygge”, ορίστε τι σημαίνει με λίγα λόγια: «είναι να παίρνεις ευχαρίστηση από τα μικρά πράγματα της ζωής».

Με τον ερχομό του χειμώνα οι ημέρες γίνονται σιγά-σιγά μικρότερες και πιο μουντές και δημιουργώντας την κατάλληλη στιγμή περιποιηθούμε και να ανανεώσουμε το σπίτι μας αλλά και τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας.

To Εcohome σε συνεργασία με το Meres Βοοkstore, καλωσορίζουν το φθινόπωρο και σας προσκαλούν στο πιο cozy φθινοπωρινό event κατά την διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την υπεροχή συλλογή από τα κεριά HomeLife HomeLove.

Πρόκειται για μια σειρά από 12 διαφορετικά αρώματα χειροποίητων κεριών, με φίνο άρωμα, που αναβλύζει και γεμίζει το χώρο από αγάπη, συντροφικότητα, ζεστασιά, θετική ενέργεια και απόλυτη γαλήνη μαζί με μοναδική συλλογή με βιβλία γύρω από την φιλοσοφία  του hygge/ home.

Αυτά τα στοιχεία άλλωστε, ήταν και η πηγή έμπνευσης της δημιουργίας των HomeLife! HomeLove! Η συλλογή quote candles στήθηκε με βάση την αγάπη για τα quotes (μηνύματα), την αγάπη για το σπίτι, την αγάπη  για τη ζωή και τον μινιμαλισμό. Το βασικό μότο του brand άλλωστε, είναι να μεταδίδει ενδιαφέροντα μηνύματα, με τα οποία επιθυμεί να συνδέει, να ενθαρρύνει τη βαθύτερη σκέψη και να επιτρέψει την περαιτέρω εξωστρέφεια και εσωτερική επικοινωνία!

Ελάτε να ανακαλύψετε μαζί μας όλες  τις μικρές συμβουλές για να κάνετε χώρο σας πιο ζεστό και την καθημερινότητα σας ομορφότερη!

Τέλος στις  17:00 η μέρα θα κλείσει με ομιλία με τίτλο «Room by Room Aromatotherapy» από την Μαρίνα Πάτσαλος (Aesthetics & Aromatotherapy,)

>> Σάββατο 10 Νοεμβρίου,  Βιβλιοπωλείο MERES, Οδός Πενταδακτύλου 33, Λευκωσία, 11:00-18:00. Για περισσότερες πληροφορίες 22347151.

Μάθε περισσότερα για το MERES Βοokstore: 
Το MERES Βοokstore εξειδικεύεται σε μια ευρεία γκάμα κατηγοριών όπως την αρχιτεκτονική, στο design, arts, crafts, fashion, society, humor, comics, photography, παιδική βιβλιογραφία. Η ξεχωριστή συλλογή βιβλίων σε συνδυασμό με τη δυναμική του χώρου, υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για κάθε περαστικό.

... Και το ECOhoME: 
Το ECOhoME είναι ένα online κατάστημα που παρουσιάζει φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα σε όλη την Κύπρο, ιδρύθηκε και δημιουργήθηκε από την Ευγενία Ηροδότου Αλεξάνδρου. Τα προϊόντα της ECOHOME συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ και οικολογική συνείδηση. Αυτή η γκάμα περιλαμβάνει προϊόντα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, οπου κατασκευάζονται με βιώσιμα υλικά χαμηλά σε τοξικότητα, και ανακυκλώσιμα προϊόντα.Το ECOHOME προσφέρει μια περιεκτική σύγχρονη επιλογή διακόσμησης από φλυτζάνια μέχρι κεριά σόγιας, τσάντες αγορών σε μπουκάλια νερού, συνθέτοντάς έτσι  ένα ολοκληρωμένο κατάστημα οικολογικών προϊόντων. Τα περισσότερα από τα προϊόντα ECOHOME είναι χειροποίητα στην Κύπρο: GAIAOLEA, Hermann Gourmet Cosmetics, Candlelitday, UNDUN, Το T-shirt Project!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close