Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

5 νέες επιλογές για lunch στη Λευκωσία

Τα καινούργια μαγαζιά της πρωτεύουσας που πρέπει να έχεις υπόψη για lunch break τις καθημερινές

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2018

Πέντε νέα αλλά και ανανεωμένα εστιατόρια έρχονται να προστεθούν στη λίστα των επιλογών μας για μεσημεριανό στο κέντρο της Λευκωσίας.

 

Το Παντοπωλείο 'Καλή Όρεξη'
To γνωστό και βραβευμένο εστιατόριο της Λευκωσίας μετακόμισε σε νέο, εντυπωσιακό χώρο και περιοχή διατηρώντας όμως την ίδια φιλοσοφία στο μενού και τα πιάτα του όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε και αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το Παντοπωλείο μετακόμισε στη Μετοχίου 38 στη Λευκωσία και ανοίγει επίσημα την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. Εδώ θα γευτείς ελληνική δημιουργική κουζίνα με επιρροές από τη Μεσόγειο και πιάτα ημέρας φτιαγμένα από υλικά κάθε εποχής.
(22675151) Μετοχίου 38, Λευκωσία. Δ-Σ 12.30-16.00 & 19.30-23.00.

 

Ο Πρόεδρος
Μία ελληνική αλυσίδα εστιατορίων που ειδικεύεται στο σουβλάκι, το κεμπάπ και τις ανατολίτικες γεύσεις άνοιξε πρόσφατα το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο, το ένατο της αλυσίδας και συγκεκριμένα στη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία. Εάν θέλεις να συνδυάσεις καλό φαγητό, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα μαγευτικό περιβάλλον θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς τον 'Πρόεδρο'. Εδώ θα φας άριστες ανατολίτικες γεύσεις, όπως καβουρμάς, λαχματζούν, σουτζούκι - παστουρμάς, παραδοσιακό φαλάφελ, κασερλί κεμπάπ , κεπμπάπ κοτόπουλο, γιαουρτλού κεμπάπ, σις μοσχάρι γάλακτος, μοσχαρίσια Ταλιάτα ακόμα και ελληνικό σουβλάκι στην πίτα. Μία καλή επιλογή για μεσημεριανό φαγητό στο κέντρο της πόλης.
(70088070) Θεμιστοκλή Δέρβη 9 & Στασικράτους γωνία 1, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-00.30.

 

Πινακοθήκη
Το Café-Εστιατόριο Πινακοθήκη επαναλειτουργεί, αυτή τη φορά με ευθύνη της Λεβεντείου Πινακοθήκης, με στόχο να αποτελέσει ένα νέο χώρο που υπόσχεται να γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς: με «ψαγμένες» γεύσεις που εντυπωσιάζουν, εμπνευσμένες από την τέχνη και την ιστορία. Ένας κομψός χώρος, με διακόσμηση που παραπέμπει στο ύφος και το εκλεπτυσμένο στυλ της Πινακοθήκης, το νέο εστιατόριο αποπνέει έναν αέρα προσιτής πολυτέλειας. Το μενού, με πινελιές της ελληνικής κουζίνας, επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ από τη Χίο, Πέτρος Παπαβασιλείου, ο οποίος συνδυάζει τολμηρά τις γνώσεις και την εμπειρία του σε πιάτα εμπνευσμένα από τις Συλλογές της Πινακοθήκης, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που πετυχαίνει να αφυπνίσει τις αισθήσεις.
(22668820) Αναστασίου Γ. Λεβέντη 5 (πρώην Λεωνίδου), Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-17.00.

 

White Flag Bresserie
Ένα μικρό, περιποιημένο μαγαζάκι έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του σε μία πάροδο της οδού Πινδάρου στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για μία brasserie με μικρό μενού και μία σειρά από πιάτα για όλα τα γούστα φτιαγμένα με ποιοτικά υλικά. Το νέο μαγαζί της πόλη λέγεται White Flag Brasserie και θα το βρεις στην οδό Δημήτρη Βικέλα και Πινδάρου 27. Ένας χώρος με ξύλινη επένδυση στον τοίχο, αναπαυτικές καρέκλες και λίγα τραπεζάκια. Το White Flag σερβίρει από το πρωί καφέδες ενώ το μεσημέρι σου δίνει την ευκαιρία μέσα από το μενού του να επιλέξεις ανάμεσα από σαλάτες, νόστιμα ορεκτικά, μακαρονάδες, είδη σχάρας, ψάρι αλλά και επιδόρπια.
(22335535) Δημήτρη Βικέλα 27 & Πινδάρου 27, Λευκωσία. Δ-Παρ 08.00-19.00.

 

La Cantine
Ένας νέος, καλοφτιαγμένος και στυλάτος χώρος έκανε την εμφάνισή του πριν από μερικές ημέρες στην καρδιά της Παλιάς Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη οδό Ονασαγόρου. Το καινούργιο εστιατόριο της πόλης λέγεται La Cantine και προσφέρει all day επιλογές από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ καθημερινά. Μπορείς να απολαύσεις το καφεδάκι σου στον πεζόδρομο της Ονασαγόρου από νωρίς το πρωί, να απολαύσεις νόστιμα πιάτα brunch όπως pancakes, διάφορα πιάτα με αβγά, ομελέτες, french toast και άλλες αγαπημένες επιλογές ενώ το μεσημέρι μπορείς να επιλέξεις διάφορα πιάτα από την διεθνή κουζίνας όπως ριζότο, πίτσα, μπέργκερ, κρεατικά αλλά και σαλάτες. Το βράδυ το μαγαζί θα σε διασκεδάσει με χαλαρή και απαλή μουσική συντροφιά με αλκοολούχα ποτά, κοκτέιλ και κρασιά. Κρατήσεις για μεσημεριανό γίνονται μεταξύ 13.00-15.00 ενώ για δείπνο από τις 20.30 και μετά.
(22343534) Ονασαγόρου 24, Λευκωσία. Δ-Κ 10.00-02.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close