News , Guide

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Πανεπιστήμιο με όραμα

Η δημιουργία ενός ακαδημαϊκού ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ήταν κάτι που πραγματικά έλειπε από την πόλη της Πάφου.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2018

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του, κ. Μιχαλάκης Λεπτός, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία να αναπνεύσει και η Πάφος αέρα γνώσης, κουλτούρας και έρευνας.

Πιστοποιημένο και σύγχρονο
> Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, ύστερα από την υποβολή σχετικής αίτησης και αφού έτυχε ενδελεχούς αξιολόγησης, αναγνωρίστηκε από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) της Ελλάδας ως ομοταγές ίδρυμα προς τα ελληνικά ΑΕΙ τον Ιούλιο του 2012.

> Οι φοιτητές του Νεάπολις έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα (Erasmus) και να απολαμβάνουν τις σύγχρονες υπηρεσίες που τους προσφέρει η
πανεπιστημιούπολη.


> Tα προγράμματα του Πανεπιστημίου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από την Κυπριακή Δημοκρατία και από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως επίσης και από χώρες, όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Ιορδανία και το Ομάν. Ένα ευρύ φάσμα σπουδών Τα τρέχοντα πτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Εφαρ- μοσμένη Πληροφορική, τη Λογιστική και Τραπεζική, την Ψυχολογία, τη Νομική, την Εφαρμοσμένη Πληροφορική, την Αρχιτεκτονική, την Αρχιτεκτονική Τοπίου, την Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου καλύπτουν επιστημονικά πεδία, όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διο κηση, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο (LLM), Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Πληροφοριακά Συστήματα, Ιστορία, Θεολογία, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων (Construction Management) και Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων (Real Estate). Επιπρόσθετα, έχουν εγκριθεί τα νεοσύστατα προγράμματα στο πτυχιακό πρόγραμμα Πολιτικών Μηχανικών και τα μεταπτυχιακά προγράμματα MΒA in Tourism, ΜΒΑ in Shipping, MA in Digital Video Production, MSc in Environmental Impacts Assessment and Sustainability Management.

> Επίσης, το Πανεπιστήμιο προσφέρει έξι Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του φοιτητή στο Πανεπιστήμιο. Επισημαίνεται ότι τα προγράμματα της Αρχιτεκτονικής και του Real Estate είναι αναγνωρισμένα από το Επαγγελματικό και Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (Ε.Τ.Ε.Κ.). Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Real Estate έχει εξασφαλίσει, επιπλέον, και την πιστοποίηση από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Αντίστοιχες αναγνωρίσεις υπάρχουν και για τα άλλα προγράμματα σπουδών, που συνδέονται με επαγγελματικά σώματα.



Το Νεάπολις στηρίζει!
Η άριστη δομή των προγραμμάτων του, ο επαγγελματισμός των ακαδημαϊκών και διοικητικών υπηρεσιών, αλλά και ο ανθρώπινος χαρακτήρας του Πανεπιστημίου Νεάπολις, προετοιμάζει καταλλήλως τους φοιτητές για να ριχθούν στον αγώνα της εξεύρεσης εργασίας. Και όσον αφορά το πλαίσιο κοινωνικής στήριξης το Πανεπιστήμιο προσφέρει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Υποτροφίες Σχολείων, αλλά και Υποτροφίες σε Συμβασιούχους Οπλίτες Στρατιώτες (ΣΥΟΠ), καθώς και ευκολίες οικονομικής ενίσχυσης.



Πληροφορίες:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΣ
Οδός: Λεωφ. Δανάης 2, 8042, Πάφος, Κύπρος.
Tηλ.: 26843331
Website: www.nup.ac.cy
e-mail: recruitment@nup.ac.cy

Sponsored content

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close