Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τα 5 νέα μαγαζιά που περιμένουμε να ανοίξουν το φθινόπωρο

5 νέες αφίξεις αναμένονται τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2018

Νέες εδιαφέρουσες αφίξεις κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους στην Κύπρο.

Το Παντοπωλείο ‘Καλή Όρεξη’
Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας, 3 βραβεία Check In Eating Awards, στην κατηγορία και πολλές όμορφες νύχτες στο λευκό χαλίκι με παγωμένο λικέρ μαστίχα, το "Παντοπωλείο Καλή Όρεξη" είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα και να μετακινηθεί σε νέο χώρο. Έναν χώρο ακόμη καλύτερο, ουσιαστικά σε μια τοποθεσία μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά, στην οδό Μετοχίου 38 (κοντά στο Υπουργείο Υγείας). Εξ ου λοιπόν και το αγαπημένο "Παντοπωλείο Καλή Όρεξη" θα κλείσει τις πόρτες του μαγαζιού του τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, ώτσε να μετακινηθεί στο καινούργιο του "σπίτι". Το ολοκαίνουργιο "Παντοπωλείο" θα είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί και πάλι την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. Όσον αφορά στο νέο μαγαζί (τη φιλοσοφία, το μενού, το χώρο), αυτό θα το μάθουμε όλοι από την ίδια την ομάδα, η οποία παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη, στο ολοκαίνουργιο Check In Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 31 Αυγούστου. Αναμονή λοιπόν!

 

Estrella Λάρνακα
To δημοφιλές θεσσαλονικιώτικο μαγαζί, με το θρυλικό μπουγατσάν, που η φήμη του έφτασε μέχρι τους New York Times ήρθε για να μείνει για τα καλά στην Κύπρο και να επεκταθεί σε ολόκληρο το νησί. Μετά την επιτυχημένη πορεία του Estrella Limassol και Estrella Pafos που άνοιξε τον Ιούνιο σειρά παίρνει και το Estrella στη Λάρνακα. Το τρίτο Estrella ανοίγει λοιπόν τον Σεπτέμβριο στην Λάρνακα, πολύ κοντά στις Φοινικούδες, στην οδό Νικόλαου Λανίτη, πολύ κοντά στο δημαρχείο της πόλης. Το νέο Estrella παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Θα στεγάζεται σε ένα πανέμορφο, παλιό αρχοντικό σπίτι, με εσωτερική αυλή και θα έχει μία πιο κλασική προσέγγιση όσον αφορά στη διακόσμησή πράγμα που θα το κάνει ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά της αλυσίδας των Estrella.

 

Donut Market Λάρνακα
Πρόσφατα ένα νέο μαγαζί με donuts έκανε την εμφάνισή του στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο Παραλίμνι. Το Donut Market έφερε στα ράφια του μία μεγάλη και πεντανόστιμη γκάμα από donuts που καθημερινά γίνοντας ανάσπαστα. Η επιτυχία που σημείωσε το κατάστημα στο Παραλίμνι οδήγησε τον ιδιοκτήτη στην επέκταση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων και στη Λάρνακα με ένα ακόμα μαγαζί. Το νέο μαγαζί αναμένεται να λειτουργήσει σε πάροδο της εμπορικής οδού της Ερμού στα τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου και δεν θα διαφέρει σε τίποτα από το μαγαζί του Παραλιμνίου. Θα προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα donuts καθημερινά αλλά και καφέδες.

Ο Πρόεδρος Σουβλάκι-Κεμπάπ
Μία ακόμα ελληνική αλυσίδα ετοιμάζει το επίσημο άνοιγμα της τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο με το πρώτη της κατάστημα στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Θεμιστοκλή Δέρβη και Στασικράτους γωνία. Η συγκεκριμένη αλυσίδα εστιατορίων με την ονομασία "Πρόεδρος" διατηρεί σήμερα 6 καταστήματα στην περιοχή της Αθήνας με τα μεγαλύτερα να βρίσκονται στις περιοχές της Γλυφάδας και του Μοσχάτου, με τιμές που αρχίζουν από €3.50. Ένα μαγαζί που αναμένεται να ανοίξει στη Λευκωσία στα μέσα Σεπτεμβρίου φέρνοντας ένα αέρα πολίτικης κουζίνας με ζουμερό ελληνικό σουβλάκι και κεμπάπ. Πρόκειται για ένα μεγάλο, όμορφα διακοσμημένο χώρο που αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα.

Νέο εστιατόριο στην Πινδάρου
Μία ακόμη νέα άφιξη αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου στην αρχή της οδού Πινδάρου στο κέντρο της πρωτεύουσας. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close