Eating News , Εστιατόρια

Η κυπριακή ιστοσελίδα που έκανε την παραγγελία φαγητού… παιχνίδι

Στην μεγαλύτερη και πληρέστερη ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού στην Κύπρο, καθημερινά προστίθενται νέα εστιατόρια

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2018

Είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού στην Κύπρο, όπου μπορείς να επιλέξεις από περισσότερα από 500 σημεία πώλησης φαγητού στο νησί.

Το foody.com.cy αναπτύσσεται ραγδαία εδώ και περίπου τρία χρόνια, προσφέροντας στο κοινό της Κύπρου την επιλογή να κάνουν διαδικτυακά τις παραγγελίες τους, κάτι το οποίο οι πλείστοι εκτίμησαν δεόντως.

Μπαίνοντας είτε στην ιστοσελίδα του Foody, είτε στην εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο (διαθέσιμη για Android και iPhone), ο καθένας μπορεί να παραγγείλει εύκολα και γρήγορα, εκμεταλλευόμενος την ευκολόχρηστη πλατφόρμα της ιστοσελίδας.

Πέρα από την πολύ απλή διαδικασία τοποθέτησης παραγγελίας, το Foody προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης των «αγαπημένων» παραγγελιών, την επιλογή αναζήτησης εστιατορίων με συγκεκριμένο φαγητό (σουβλάκια, πίτσα, σαλάτες κ.α.), όπως επίσης και την ευχέρεια της online πληρωμής της παραγγελίας, μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επίσης καθημερινά προστίθενται νέα εστιατόρια στο Foody, οπόταν κάθε νέα επίσκεψη στην ιστοσελίδα δεν είναι όπως την προηγούμενη, αφού υπάρχουν συνεχώς νέες επιλογές για παραγγελία φαγητού.

Δοκίμασε και εσύ την εμπειρία που προσφέρει το Foody, και δώσε την παραγγελία σου εύκολα και γρήγορα στο εστιατόριο της αρεσκείας σου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close