Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανακαλύψαμε ένα εξωτικό μέρος, για φαγητό και ποτό, δίπλα στη θάλασσα

Πρωινό, μπίρες, κοκτέιλ, λαχταριστά burger, σνακ, ακόμα και sushi, στην πιο όμορφη τοποθεσία του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2018

Πριν από 13 χρόνια ο Γιάννης σκέφτηκε να ανοίξει ένα μικρό Irish Pub στην Αργάκα. Αυτό το μικρό Irish Pub σήμερα είναι ένα εξωτικό, μαγικό, ονειρικό μέρος, όπου κανείς δεν περίμενε να βρει στην Αργάκα με την ονομασία Fly Again Irish Pub And Grill.

Είναι ανοικτό καθημερινά από τις 9 το πρωί, όπου μπορείς να απολαύσεις το γευστικό, απολαυστικό English Breakfast μαζί με καφέ ή φρέσκο χυμό πορτοκάλι. Υπάρχει μία ποικιλία από 16 διαφορετικά είδη μπίρας draught καθ' όλη τη διάρκεια της
ημέρας, καθώς και μια ποικιλία από cocktails.

Η κουζίνα στο Fly Again είναι διεθνής. Μπορείς να απολαύσεις ένα από τα έξι διαφορετικά είδη σπιτικού burger, μία κλασική μπριζόλα ή μία σπιτική πίτσα, διάφορα σνακς, κινέζικη κουζίνα και τα υπέροχα fajitas με κοτόπουλο, γαρίδα ή βοδινό. Στο νέο μενού έχει προστεθεί και sushi.

Το Fly Again είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, αφού στον χώρο του έχει δημιουργήσει το Kids Club. Κάθισε, απόλαυσε την παγωμένη σου μπίρα, το cocktail σου ή το λατρεμένο lava cake και άσε τα παιδιά σου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα διασκεδάσουν, θα παίξουν και θα δημιουργήσουν με ασφάλεια παρέα με την υπεύθυνη του club.

Κάθε Παρασκευή μπορείς να απολαύσεις ζωντανή μουσική, ενώ κάθε Δευτέρα να παίξεις quiz and bingo μαζί με τους φίλους σου.

Και τέλος, ένας ακόμη λόγος να το επισκεφτείς είναι το ιδανικό, ειδυλλιακό τοπίο με το ηλιοβασίλεμά του, που σε ταξιδεύει σε εξωτικά τοπία.

>>Τηλ.: 26232493 Οδός: Γρίβα Διγενή 80, Αργάκα. Δ-Σ 09.00 - μέχρι αργά το βράδυ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close