Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2018
To δημοφιλές θεσσαλονικιώτικο μαγαζί, με το θρυλικό μπουγατσάν, που η φήμη του έφτασε μέχρι τους New York Times, άνοιξε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου το δεύτερό του μαγαζί, αυτή τη φορά στην Πάφο.
Το άνοιγμα πάντως του Estrella μας χαροποίησε ιδιαίτερα, ενώ οι πρώτες εικόνες που έφτασαν κοντά μας, δείχνουν ένα μαγαζί άνετο, χαλαρό και ιδανικό για μεγάλες γευστικές απολαύσεις!
Το νέο Estrella Πάφου που υποδέχτεται ήδη τους πρώτους του πελάτες βρίσκεται στην οδό Ποσειδώνος 23, στην Κάτω Πάφο.

Όποιος έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μπορεί να καταλάβει πολύ καλά τι σημαίνει Estrella, μπουγατσάν και brunch.
Άλλωστε η τεράστια επιτυχία του και το θρυλικό πλέον μπουγατσάν, δικής του παραγωγής και εμπνεύσεως, έφτασε μέχρι τους New York Times. Το μικρό εστιατόριο που ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη και "ανάγκασε" χιλιάδες κόσμο να περιμένει στην ουρά, για να βρει τραπέζι, μετρά σήμερα αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα (σε Θεσσαλονίκη, 2 στην Αθήνα, σε Χανιά, Κρήτη, Λάρισα, Ρέθυμνο) και εδώ και περίπου έναν χρόνο το πρώτο του κατάστημα στη Λεμεσό, το Estrella Limassol.
Οι δε πληροφορίες του Check In Cyprus κάνουν λόγο για ένα ακόμα μαγαζί του δημοφιλούς brand, το τρίτο στη σειρά στην Κύπρο, που αναμένεται να ανοίξει στη Λάρνακα.
Το Estrella φαίνεται πως επεκτείνεται σταδιακά σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τα μαγαζιά να διαδέχονται το ένα το άλλο.
Εμείς πάντως ευχόμαστε Καλές Δουλειές!



Σχετικά
Live cooking με oysters, paella και bubbles στη ΦΙΖΖΥ ΣΠΡΙΤΖΕΡΙΑ
Μια εμπειρία που συνδυάζει καλό φαγητό και χαλαρή διάθεση.
10 πετρόκτιστα ταβερνάκια στο βουνό που σε ταξιδεύουν στην παράδοση
Με μυρωδιές από σπιτικά φαγητά, τζάκια που ζεσταίνουν τον χειμώνα και αυλές που γεμίζουν το καλοκαίρι, οι ταβέρνες αυτές αποτελούν αυθεντικά καταφύγια γεύσης και φιλοξενίας
Το Υφαντουργείο γίνεται ένα μικρό «στοιχειωμένο» café για το Halloween
Καφές, σπιτικές λιχουδιές και δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, στις 28 Οκτωβρίου στην παλιά Λευκωσία.
Δύο Κύπριοι σεφ εκπροσωπούν την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής στο Βελιγράδι
Η Κύπρος ταξιδεύει στο Βελιγράδι με στόχο μια θέση στον παγκόσμιο τελικό του Worldchefs Global Chefs Challenge 2027, στη Σαγκάη
Μια τελευταία Κυριακή στο Columbia Sun, μέχρι το καλοκαίρι του 2027
Κάθε καλοκαίρι έχει το δικό του τέλος.
Cyprus Wine Expo – Oenognosia 2026: Άνοιξε η προπώληση εισιτηρίων σε ειδική τιμή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου!
Η έκθεση, που πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιού στην Κύπρο
Βάφτιση κάτω από τα αστέρια, στον μαγευτικό κήπο του Garden Day & Night
Λουλούδια, λαμπερά fairy lights και μια γιορτή που συνεχίζεται μέχρι το βράδυ. Στην καρδιά της Λευκωσίας, το Garden Day & Night ανοίγει τις κρατήσεις για τις βαφτίσεις της σεζόν 2027
ÓRIS X THE CLUMSIES: Μια μοναδική συνεργασία συνεχίζεται στο Trilogy
Τρία cocktails, δύο βραδιές, μία σταθερή συνεργασία
Νέα μουσική εποχή ξεκινά στο Καμπαναρκό στη Δερύνεια
Μουσική, παρέες, μεζές και κρασί για τη νέα σεζόν στη Δερύνεια
22 χρόνια Πυξίδα: Μια γιορτή με έναν μεγαλύτερο σκοπό
Μια ημέρα που συνδυάζει την αγάπη για το καλό φαγητό με την έμπρακτη στήριξη ενός σημαντικού σκοπού.
Ένα pasta pop-up με άγρια μανιτάρια, φρέσκια τρούφα και ιταλικά κρασιά
Η Winecase συναντά το Wild Earth – Fine Kitchen για ένα βράδυ
Νέα άφιξη στη Λευκωσία: Το Clubhouse SPE Strovolou είναι το νέο gastro pub που συνδυάζει φαγητό, ποτό και sports
Ο νέος χώρος για να μαζεύεσαι... στην πρωτεύουσα