Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2018
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού του Jameson Irish Whiskey με τους κορυφαίους mixologists του νησιού στο Jameson Bartender’s Ball 2018. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε στον κήπο του Garden Day and Night στην Λευκωσία, την Τετάρτη 23 Μαΐου, 9 επίδοξοι Κύπριοι Bartender’s έδωσαν μάχη με σκοπό να αναδείξουν την κορυφαία Jameson cocktail συνταγή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Διεθνές διαγωνισμό Jameson MixMaster.
Οι 9 Κύπριοι Mix Masters του νησιού καλέστηκαν να αναδείξουν το ταλέντο και την τεχνογνωσία τους, συνθέτοντας μια μοναδική συνταγή με βάση το αγαπημένο μας Jameson Irish Whisky. Με θέμα το «Taste of Home», οι φετινοί διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και το κοινό με τοπικά προϊόντα αναδεικνύοντας έτσι την κληρονομία του νησιού μας, σε συνδυασμό με τον λείο και απαλό χαρακτήρα του Jameson Irish Whisky.

Με σκοπό να ανακαλύψει και να αναδείξει τον καλύτερο bartender της Κύπρου, ο διαγωνισμός συγκέντρωσε 9 διαγωνιζόμενους από τα πιο φημισμένα στέκια του νησιού – το Block Cocktail Bar, το Bottega Amaro, το Lost & Found, το Columbia Beach, το Barrel House Bar, το AlcoBros, τo Epsilon Restro Bar και το Jigger – προσφέροντας στους παρευρισκόμενους ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων.

H Νατάσα Πέτρου, αφού κέρδισε τις ψήφους της κριτικής επιτροπής με το κοκτέιλ «Whiskey in the Heat», πήρε την πρώτη θέση και ετοιμάζεται πλέον για τον διεθνή διαγωνισμό Jameson MixMaster στο Δουβλίνο, στον οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.
Στον διαγωνισμό ξεχώρισαν επίσης ο Αντρέας Κυριάκου με το κοκτέιλ «Sunday Trip» και ο Αντώνης Παπαντωνίου με το «Jame Cake», που εντυπωσίασαν τους κριτές, κερδίζοντας τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τους Oisin Davis ο οποίος αποτελεί τον διεθνή Brand Ambassador του Jameson Irish Whiskey, τον Chris Houseas (Ιδρυτής του 42 Βar στην Αθήνα) και τον Γιώργο Λουκάκη (Wine & spirits Professional Specialist).
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ρυθμούς Electro Swing, Rock n’ Roll και Blues, με live μουσική από τους The Fabulous Dillingers Band, ενώ περιλάμβανε και απολαυστικό street food, happenings και φυσικά άφθονο Jameson.
Επίσημος αντιπρόσωπος του Jameson στην Κύπρο είναι η Tempo Beverages Cyprus Ltd.
Σχετικά
Ο Φίλιος και ο Σεμπάστιαν έφτιαξαν Το Πιτσόμπαρο και σε περιμένουν για πίτσα στο χωριό!
Δύο φίλοι από τη Λόφου στήνουν τα πιο cool pizza pop-ups και φέρνουν το live pizza cooking όπου κι αν βρίσκεσαι
Η νέα γευστική άφιξη φέρνει smash burgers, southern fried chicken και κοκτέιλ, στο κέντρο της πόλης
Το νέο Afterbite στη Λάρνακα φέρνει smash burgers, southern fried chicken και ένα από τα πιο εντυπωσιακά interiors της πόλης
Τραπέζωμα στο κυπριακό γουάιν μπαρ (λίγο έξω από την πόλη)
Ένα τραπέζι και μια κουβέντα για την αποκέντρωση
Πρώτες εικόνες από τη νέα άφιξη που έρχεται να ταράξει τα νερά της Λεμεσού
Το νέο beach restaurant της Λεμεσού, με boho αισθητική, βελτιώνει την εμπειρία της ξαπλώστρας, της μουσικής και της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας στο νησί
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Η Ice Cream Week του Colors Café επιστρέφει με άρωμα Κύπρου
To Ice Cream Week του Colors Café σάς προσκαλεί να γευτείτε την Κύπρο αλλιώς, μέσα από δημιουργίες που συνδυάζουν παράδοση, φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση!
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs