Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Οι συναυλίες που περιμένουμε το 2018

Τα μεγάλα ονόματα, οι επιστροφές και οι νέες αφίξεις. Είστε έτοιμοι να τις ζήσετε;

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2018

'Είναι νωρίς ακόμα' λέει ένα τραγούδι του Μάλαμα και σίγουρα ο στίχος του χαρακτηρίζει απόλυτα το κομμάτι της διοργάνωσης συναυλιών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις μεμονωμένες συναυλίες. Έχουμε, όμως, μια υποτυπώδη πληροφόρηση...

ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ



Dirty Thrills

Κατευθείαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, μια heavy rock blues μπάντα προς τέρψιν των σκληροπυρηνικών ροκάδων και όχι μόνο.
> 2 Φεβ, Savino Live, Λάρνακα.

 



Γιάννης Κότσιρας
Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ένας ερωτικός ερμηνευτής, ο Γιάννης Κότσιρας, θα βρεθεί στη Λευκωσία για μια συναυλία με ερωτική διάθεση, σε ένα μαγαζί που όχι μόνο είναι κόκκινο, αλλά το δείχνει κιόλας με κάθε ευκαιρία.
> 14 Φεβ, Μουσική Σκηνή RΕD, Λευκωσία.

 



Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο
Προγραμματίζεται ένα πολύ μεγάλο αφιέρωμα στη σημαντική αυτή προσωπικότητα, που κατάφερε να αφήσει ως κληρονομιά πολύ σπουδαία κομμάτια.
> Μαρ.

 

Hats off to Led Zeppelin
Ίσως το καλύτερο βρετανικό tribute band των θρυλικών Led Zeppelin, έρχεται για μια δυναμική παράσταση μέσα στην άνοιξη.
> 16 Μαρ, Savino Live, Λάρνακα.

 



Ελευθερία Αρβανιτάκη
Τέλος Μαρτίου, την τελευταία ημέρα του μήνα συγκεκριμένα, στην περιοχή κοντά στο παλιό Δημαρχείο, θα γίνει το αδιαχώρητο. Οι fan της Αρβανιτάκη, νεαροί αλλά και οι παλαιότεροι, θα σπεύσουν για να απολαύσουν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές στο ελληνικό τραγούδι. Κοντά εκεί, θα εμφανιστεί επίσης στη Λεμεσό.
> 31 Μαρ, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία. / Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός.

 

Κώστας Χατζής
Μια συναυλία στη Λεμεσό (μάλλον και σε άλλες πόλεις), για πολύ καλό σκοπό, για τα παιδιά με αυτισμό και τον οργανισμό Magic Always Happens.
> 15 Απρ, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός.

 



Αλκίνοος Ιωαννίδης
Σταθερός στο ραντεβού του με τους Κύπριους φίλους του, ο Αλκίνοος επιστρέφει τον Ιούνιο για μια μίνι περιοδεία στο νησί, απ' άκρη σ' άκρη.
> 12 Ιουν, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα. / 14 Ιουν, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία./ 16 Ιουν, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός. / 17 Ιουν, Αρχαίο Ωδείο Πάφου.



ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Το πρώτο χρονικά, που θα γίνει, είναι το Lefkosia Loop Festival μεταξύ 22-24 Μαρτίου, μάλλον στη Λευκωσία (πέρσι είχε γίνει στον Κάτω Χώρο του Σατιρικού Θεάτρου και στο Πρόζακ Καφενείο). Στη συνέχεια, πάμε Ιούνιο για την 21η έκδοση του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου (Φεστιβάλ Αξιοθέας), το οποίο ως γνωστό θα επαναληφθεί και τους μήνες Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Μέσα στον Ιούλιο θα γίνουν τα Afro Banana Republic Festival, που φέτος, έπειτα από 4 χρόνια στη Δασική Έκταση Κόρνου, αλλάζει location, Φάρμα Project, ίσως στον Λόφο των Αγγέλων στα Καμπιά και πάλι, αλλά και το Cyprus Rialto World Music Festival, το οποίο για έναν ολόκληρο μήνα θα φέρει στην Πλατεία Ηρώων ωραία σχήματα που παίζουν μουσικές του κόσμου.

Από την άλλη, ο Αύγουστος έχει Φέγγαρο στον Κάτω Δρυ, με το Μουσικό Χωριό Φέγγαρος να προηγείται, το Paradise Jazz Festival στο Paradise Place στον Πωμό, Ξαρκής στο χωριό Κοιλάνι, αλλά και το Windcraft Music Fest για τις 11-12 Αυγούστου, στο χωριό Κατύδατα Σολέας.

 

*Κεντρική φωτογραφία: Φεστιβάλ Φέγγαρος

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close