Μουσική , Music News

Οι χώρες που ανεβαίνουν απειλητικά στα προγνωστικά

Δύο απόλυτα αουτσάιντερ τις τελευταίες ώρες πλασάρονται ως φαβορί σημειώνοντας πολύ καλές αποδόσεις στα γραφεία στοιχημάτων

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2018

Δύο μπαλάντες είναι τα δύο τραγούδια που φαίνεται πως πλασάρονται πλέον ως black horses για την κούρσα του 63ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον. 

Πρόκειται για τη συμμετοχή της Ιρλανδίας με το τραγούδι "Together" με δύο ερωτευμένα αγόρια επί σκηνής να πλαισιώνουν τον ερμηνευτή και τη συμμετοχή της Γερμανίας πλάι με μπαλάντα που τιτλοφορείται "You let me walk alone". 

Οι δύο αυτές συμμετοχές πριν από μερικές ημέρες δεν πιστεύαμε καν πως θα κατάφερναν να ανέβουν τόσο πολύ στα προγνωστικά και να φιγουράρουν μάλιστα στην πρώτη πεντάδα. Η Ιρλανδία μετά την εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό φάνηκε να κάνει αίσθηση και να αγαπιέται από τους φαν του διαγωνισμού. Από την άλλη η συμμετοχή της Γερμανία με μία πολύ όμορφη μπαλάντα φαίνεται να αγκαλιάζεται από το κοινό και να φτάνει μέχρι στιγμή στην 5η θέση στα προγνωστικά. 

 

Η Ιρλανδία ήταν μία συμμετοχή που δεν έδειξε σε καμία φάση του διαγωνισμού πριν και από τον πρώτο ημιτελικό τη δυναμική αλλά κατάφερε να σκαρφαλώσει από τις πολύ χαμηλές θέσεις στην 3η θέση πίσω από την Κύπρο και το Ισραήλ. Από την άλλη η Γερμανία που ανήκει στις Big Five φαίνεται πως θα είναι μία συμμετοχή που στοχεύει ψηλά όχι όμως τόσο όσο η Ιρλανδία. 

Να πούμε πως τις τελευταίες ώρες η Κύπρος άρχισε να χάνει δυνάμεις, παραμένει όμως στην κορυφή με αρκετά πιο ενισχυμένο το Ισραήλ. Αυτές όμως οι δύο χώρες Ιρλανδία και Γερμανία φαίνεται πως θα είναι η έκπληξη του φετινού διαγωνισμού γι' αυτό καλύτερα να είμαστε συγκρατημένοι

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close