Μουσική , Συναυλίες & Events

To "Fuego" κυκλοφόρησε στα ισπανικά και ήδη χορεύουμε στο ρυθμό του!

Η ισπανόφωνη έκδοση του "Fuego" κυκλοφορεί

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2018

Το "Fuego" έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό της Eurovision και θα αγκαλιαστεί ακόμα περισσότερο στην ισπανόφωνη έκδοση.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ανάψει "φωτιά" στην Eurovision με το ρυθμικό "Fuego" και τη σαγηνευτική σκηνική παρουσία της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια εκπλήρωσε ένα όνειρο που κυνηγούσε διακαώς τα τελευταία χρόνια, να διαγωνιστεί στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της Ευρώπης.

Η Κύπρος άνοιξε την αγκαλιά της στην Ελένη Φουρέιρα και της ανάθεσε την εκπροσώπηση στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Από τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή του "Altice Arena" και πραγματοποίησε την πρώτη πρόβα, η Ελένη Φουρέιρα ανέτρεψε όλα τα δεδομένα, με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί στην κορυφή των προγνωστικών ως το φαβορί να κερδίσει το φετινό διαγωνισμό.

Ο Πρώτος Ημιτελικός της Τρίτης 8 Μαΐου αποδείχθηκε τυπική διαδικασία που έδωσε πανηγυρικά την πρόκριση στην Κύπρο και έπειτα από το Δεύτερο Ημιτελικό της Πέμπτης 10 Μαΐου, η Ελένη Φουρέιρα μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους αντιπάλους της στα στοιχήματα, τα οποία προβλέπουν ότι θα είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2018.

Τα πάντα θα κριθούν στο Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου 12 Μαΐου, όπου η Ελένη Φουρέιρα θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία. Η Κύπρος δεν έχει πλασαριστεί ποτέ έως σήμερα στο Top 4 της διοργάνωσης.

Το "Fuego", το τραγούδι με το οποίο διαγωνίζεται η "βασίλισσα" Φουρέιρα στη φετινή Eurovision, είναι μία δημιουργία σε μουσική, στίχους και παραγωγή του διακεκριμένου Σουηδού συνθέτη ελληνικής καταγωγής, Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) και των Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov, Didrick.

Με έναν up-tempo ρυθμό και με dance / ethnic στοιχεία, το "Fuego" έδωσε τη δυνατότητα στην ασυναγώνιστη performer να βάλει "φωτιά" και να κατακτήσει τη σκηνή.

Το "Fuego" έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό της Eurovision σε όλη την Ευρώπη και θα αγκαλιαστεί ακόμα περισσότερο με την ισπανόφωνη έκδοσή του που μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την A-P Records και την Panik Records.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close