Μουσική , Music News

Το BBC αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα

Σε σημερινό τηςδημοσίευμα η ιστοσελίδα του BBC News αναφέρει πως η Φουρέιρα με την εμφάνισή της θα έκανε περήφανη ακόμη και την Μπίγιονσε

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2018

Το BBC News σε σημερινό του άρθρο με τίτλο "Πως η Ελληνίδα ποπ σταρ βοήθησε την Κύπρο να γίνει το φαβορί για τη νίκη" αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα το άρθρο ξεκινά με δήλωση της τραγουδίστριας που αναφέρει πως δεν είναι κακό να είσαι σέξυ. Τα τρία λεπτά της εμφάνισής της, γράφει το BBC, με την χορογραφία και το τίναγμα του μαλλιού της ήταν αρκετά για να κάνουν περήφανη ακόμη και την Μπιγιονσέ.

Σε δηλώσεις της στο BBC η Ελένη Φουρέιρα λέει ότι το τραγούδι είναι για γυναικεία ενδυνάμωση και θέλει "να δείξει τη φωτιά που έχουν οι γυναίκες μέσα τους" και το άρθο συνεχίζει λέγοντας πως το τραγούδι μέχρι αυτή τη στιγμή είναι το αγαπημένο των bookmakers για να κερδίσει το διαγωνισμό του 2018.

Ταυτόχρονα όμως αναφέρει πως η Κύπρος δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια να το κάνει με το Fuego. "Πρώτον", γράφει, "έφεραν την Ελένη από την Ελλάδα, που είναι μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ της χώρας, η οποία γεννήθηκε στην Αλβανία και έφυγε με την οικογένειά της τη δεκαετία του 1990 λόγω εμφυλίου πολέμου.

"Ξεκινήσαμε μια νέα ζωή από το μηδέν στην Ελλάδα", λέει η ίδια στο BBC.
"Ήταν τόσο δύσκολο και δύσκολο για μένα και για τους γονείς μου. Είχα πολλά όνειρα και πάντα θέλησα να πετύχω". Πήγε στο θέατρο όταν ήταν έφηβη, συνεχίζει το άρθρο, και τελικά έγινε μέλος των Mystique που χώρισαν το 2009 και η Ελένη συνέχισε τη σόλο καριέρα της έχοντας κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα τέσσερα άλμπουμ και 32 singles.

Το BBC αναφέρεται στο γεγονός πως Ελένη αποκαλεί σήμερα την Κύπρο ως την "τρίτη πατρίδα" της, αφού της ζητήθηκε να την εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του BBC το Fuego έχει πιασάρικο ρυθμό, στίχους που σου μένουν και χορευτική ενέργεια που σε ξεσηκώνει όλα τα συστατικά που χρειάζονται για να κερδίσει ένα τραγούδι τον διαγωνισμό.

Η Ελένη δηλώνει πως ο κόσμος θα πιστεύει ότι η απόδοση της είναι τόσο εύκολη, αλλά η αλήθεια είναι ότι πεθαίνει στη σκηνή.

"Είναι τόσο δύσκολο να κάνεις τα πάντα - το τραγούδι και το χορό μαζί.", δηλώνει.

Το "hairography" της Φουρέιρα
Όταν αυτό που κάνει στη σκηνή το συγκρίνουν με την Μπιγιονσέ, η Ελένη λέει ότι γι 'αυτό το αστέρι των ΗΠΑ "είναι το καλύτερο από τα καλύτερα των καλύτερων".

"Χρειάζεται η καρδιά σου να κτυπά τόσο γρήγορα ... και στη συνέχεια να την επαναφέρεις για να μπορείς να αναπνεύσεις και να τραγουδήσεις. Η κίνηση υπογραφή της Ελένης είναι το τίναγμα των μαλλιών της, την οποία αποκαλεί "hairography". "Είναι πάντα ένα κομμάτι της καριέρας μου, το έκανα στην αρχή όταν ήμουν 19 ετών και ήρθε τόσο φυσιολογικά, φτιάχνω ένα νέο ύφος το hairography", δήλωσε. Η Ελένη λέει στη συνέντευξή της ότι η νικήτρια της Σουηδίας το 2012, η ​​Loreen είναι μια από τις εμπνεύσεις της.

Η Κύπρος μπορεί να φιλοξενήσει το διαγωνισμό
Εύλογο είναι το ερώτημα των ξένων αν η Κύπρος μπορεί να φέρει εις πέρας μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και το BBC αναφέρεται στις δηλώσεις του γενικού διευθυντή του ΡΙΚ Μιχάλη Μαραθεύτη: "Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι, πρόθυμοι και ικανοί να φιλοξενήσουμε τη Eurovision εάν την κερδίσουμε. Έχουμε ήδη φιλοξενήσει την Junior Eurovision στη Λεμεσό και θα χαρούμε να το κάνουμε και πάλι."

Τέλος, το BBC αναφέρει πως οι κύριοι αντίπαλοι της Κύπρου είναι το Ισραήλ, η Νορβηγία και η Γαλλίας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close