Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο Χατζηόμορφος ξέρει από μερακλίδικο μεζέ και γλέντι

Ένα ταβερνάκι στη Μεσόγη σού φτιάχνει νόστιμα πιάτα της κυπριακής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2018

Ζεστή, παραδοσιακή και με άψογη εξυπηρέτηση, ο Χατζηόμορφος είναι μία ταβέρνα ιδανική για οικογενειακές εξορμήσεις, που συνδυάζει το καλό φαγητό με την ανεβασμένη διάθεση και την αυθεντικά λαϊκή διασκέδαση.

Στην ταβέρνα Χατζηόμορφος, λοιπόν, η οποία βρίσκεται στη Μεσόγη της Πάφου, θα πας, θα ξαναπάς και θα ξαναπάς. Κι αυτό γιατί εκεί θα φας καλά, ποιοτικά, και -κυρίως- σε πολύ καλές τιμές.

Μεζέδες που ξεχωρίζουν…
Η ταβέρνα βασίζεται στην παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα και τις σπεσιαλιτέ της, προσφέροντας εύγευστους μεζέδες, φτιαγμένους με αγνά, ποιοτικά υλικά. Από κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και πούλλες τηγανιτές, μέχρι στιφάδο βοδινό, κλέφτικο, λουκάνικο χωριάτικο, χαλούμι χωριάτικο, κουνουπίδι φούρνου με κρέμα μπεσαμέλ, σουβλάκια και σεφταλιές στα κάρβουνα, σαλιγκάρια, κεφαλάκι και πολλές άλλες νοστιμιές.
Σερβίρει όμως και εποχικούς μεζέδες, όπως για παράδειγμα καραόλους, αγρέλια, αγριόχορτα κ.ά. που προσφέρονται ανάλογα με την εποχή!
Ωστόσο αυτό που απαραίτητα πρέπει να δοκιμάσεις, είναι η παραδοσιακή σούβλα, που φτιάχνεται με πολύ μεράκι και μαστοριά (γίνεται κατά παραγγελία για 7 άτομα και άνω)!

Διασκέδαση και γλέντι!
Στην ταβέρνα του Χατζηόμορφου θα χαλαρώσεις και θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Έλα με την παρέα σου κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που έχουν ζωντανή μουσική, και πραγματικά θα το ευχαριστηθείς! Το πρόγραμμα αρχίζει με ρεμπέτικα, συνεχίζει με λαϊκά, ενώ για το τέλος περιλαμβάνει ελαφρολαϊκά άσματα.

Κάνεις πάρτι;
Στον όμορφο εξωτερικό χώρο της μπορεί να φιλοξενήσει και το πάρτι σου (βάπτισης, γάμο ή οποιοδήποτε πάρτι, μέχρι 300 ατόμων), σερβίροντας πλούσιο μπουφέ σε πολύ λογικές τιμές. Διαθέτει ακόμα μεγάλο χώρο στάθμευσης και για λεωφορεία, και πρόσβαση για ηλικιωμένους.

Η ταβέρνα είναι ανοικτή καθημερινά, ωστόσο καλό θα ήταν να κάνεις μία τηλεφωνική κράτηση.

(26818919 & 99579027) Κώστα Καρνάβαλου 10, Μεσόγη, 8280, Πάφος.

Facebook: Ταβέρνα "Χατζηόμορφος"

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close