Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο artistic μαγαζί για καφέ και shopping στο κέντρο της Λευκωσίας θα γίνει το στέκι σου

Μία ενδιαφέρουσα, πολυμορφική νέα άφιξη άνοιξε πρόσφαταστην πρωτεύουσα και κέρδισε τις εντυπώσεις μας

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2018

Στην καρδιά της Λευκωσίας, άνοιξε τέλη του 2017 το Artnaldas το οποίο φιλοξενεί στο χώρο του ένα πολυμορφικό κατάστημα και ένα speciality café, προσφέροντας στους επισκέπτες του μία μοναδική, shopping και γκουρμέ εμπειρία.

Ένα δημιούργημα των Βικτώριας Φτανού και Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, που αποπνέει εικόνες και ήχους απ’ τα ταξίδια του ζευγαριού, αποτυπώνοντας συνάμα στο χώρο την αγάπη του για ό, τι μοναδικό και χειροποίητο.

Διακοσμημένο με γήινες αποχρώσεις του λευκού, του γκρι και του καφέ, το Artnaldas απολαμβάνει και προωθεί την φύση, την αρμονία και αυτό που αποκαλούμε easy living. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και σεβόμενο τις επικρατέστερες ιδέες και τάσεις του παρελθόντας, συστήνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση στην πόλη.

Το Artnaldas Store φιλοξενεί μία πληθώρα χειροποίητων αντικειμένων, τα πλείστα εκ των οποίων είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά: Διακόσμηση σπιτιού, κουζινικά, φωτισμός, ρούχα και αξεσουάρ, βιβλία, μουσική κι άλλα απαραίτητα. Το Artnaldas εκθέτει τις συλλογές τους συνδυάζοντας διαφορετικά ντιζάιν, φτιαγμένα από ντόπιους και ξένους τεχνίτες και καλλιτέχνες.

Το νέο αυτό concept store έχει στόχο να καταστεί μία καθημερινή συνήθεια για τους coffee & gastro lovers, προσφέροντας στους επισκέπτες του εκλεκτούς τύπους καφέ και συνοδεύοντάς τους με σπιτικά αλμυρά και γλυκά, υγιεινά σνακ και βιταμινούχες σαλάτες. Το οικείο περιβάλλον, η χαλαρή μουσική και τα καλλιτεχνήματα που φιλοξενούνται στο χώρο, συμπληρώνουν την απαιτούμενη σύγχρονη κουλτούρα του καφέ.

Τόσο το Artnaldas Store όσο και το Artnaldas Café έχουν ως στόχο να καθιερωθούν ως μία ενιαία γκαλερί με σχεδιαστικές, καλλιτεχνικές και γκουρμέ αναφορές.

Το Artnaldas προτείνει μία conceptual εμπειρία, εμπνευσμένη απ’ την ίδια τη ζωή.  

Θα το βρεις σε πάροδο τησ Στασίνου, στην οδό Αρνάλδας. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close