Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017
Τι πιο ωραίο από το να παραγγέλνεις το κρέας σου και να έρχεται μπροστά σου όπως ακριβώς το θέλεις. Rare, medium rare, medium, medium well and well done. Και μη νομίζεις δεν είναι τόσο δύσκολο. Κι αυτό γιατί στη Λεμεσό έχεις την επιλογή να το ψήσεις στο πιάτο σου, όσο και όπως θέλεις. Οπότε, θα το απολαύσεις και όπως ακριβώς σου αρέσει.
Πρόκειται για μια πολύ διαδεδομένη τάση, ιδιαίτερα στο εξωτερικό με ειδικές πλάκες, οι οποίες θερμαίνονται και πάνω τους σερβίρεται το κρέας.
Η τάση αυτή αποτελεί την πιο πρόσφατη άφιξη στο The Wine Bar, το μαγαζί της Λεωφόρου Μακαρίου 153 στη Λεμεσό, που από το 2014 που άνοιξε τις πόρτες του εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει με το χώρο του που ξεχωρίζει και για το περιβάλλον του, την έξυπνη διακόσμηση και τη φιλοσοφία του, αλλά και για την ενημερωμένη του λίστα από κρασιά.
Το πιάτο που σερβίρεται πάνω στη ζεστή πλάκα, λοιπόν, αποτελείται από bon fillet 250 γραμμαρίων, με συνοδευτικό από πατάτα φούρνου, φρέσκα μπιζέλια και 2 επιλογές σος, μουστάρδα και μπερνέζ.
Cook it as you like!
The sensational meal of steak on the stone now on our menu only at ‘’the wine bar’’ There is no other way to enjoy a hot steak cooked exactly the way you want it. Simply cut and cook every bite exactly as you like. With the last bite as hot and delicious as the first, you will run out of meat before you run out of heat!
250grams of Bon Fillet steak, served with fresh snow peas, oven baked potatoe, with bearnaise and mustard sauces.
Σχετικά
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Η Ice Cream Week του Colors Café επιστρέφει με άρωμα Κύπρου
To Ice Cream Week του Colors Café σάς προσκαλεί να γευτείτε την Κύπρο αλλιώς, μέσα από δημιουργίες που συνδυάζουν παράδοση, φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση!
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs
Ένα αυθεντικό, ζεστό και παρεΐστικο μαγαζί για λαχταριστό οφτό και μεζέδες
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό φαγητό, τις γενναιόδωρες μερίδες και τη γνήσια κυπριακή φιλοξενία.
Κρασί, premium steaks και live cooking: Ο viral chef Jeffrey κατεβαίνει στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο καλό φαγητό, το κρασί και τη ζωντανή μουσική, στο Winecase
Burger Nights με ζουμερά burgers και καλοκαιρινά cocktails, στον «μυστικό κήπο» της Λευκωσίας
Το απόλυτο σημείο συνάντησης για φαγητό και ποτό
10 ταράτσες, κήποι και αυλές στη Λευκωσία, για νόστιμο summer in the city
Οι τοποθεσίες που πρέπει να βάλεις στη λίστα σου για απόδραση από τη ζέστη, νοστιμιά και δροσιά