Wine Guide , Εστιατόρια

Ένα πρωτοποριακό κατάστημα κρασιού στο κέντρο της Λευκωσίας

Ένας ιδιαίτερος χώρος όπου θα βρεις τα πάντα για το κρασί αλλά και ιδανικά δώρα για τις γιορτές

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2017

Στο Οινότρια διατίθενται εξαιρετικά προϊόντα, επιλεγμένα με πολλή φροντίδα και με βάση την μακρόχρονη έρευνα και εμπειρία στο κρασί, τόσο από παραδοσιακές οινοπαραγωγικές χώρες της Ευρώπης, όπως Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα, όσο και από επιτυχημένους παραγωγούς του Νέου Κόσμου, όπως Αργεντινή, Χιλή, Νότιος Αφρική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Εκτός από τον άριστα διακοσμημένο χώρο που διαθέτει το κατάστημα Οινότρια, προσφέρει επίσης τις υψηλότερες επαγγελματικές προδιαγραφές συνθηκών φύλαξης και παρουσίασης κρασιού ως επιπρόσθετη εγγύησητης ποιότητας των προϊόντων του.

Στόχος του Οινότρια είναι να προσφέρει στον ενθουσιώδη αγοραστή-λάτρη του κρασιού ποιοτικά κρασιά επιλεγμένα με επαγγελματισμό από τους πλέον αξιόπιστους οινοπαραγωγούς διεθνώς, σε τιμές που αντιπροσωπεύουν επάξια την ποιότητα του κρασιού που προσφέρεται.

Επιπλέον υπηρεσίες
Η κάβα παρέχει υπηρεσία δώρων όπου, σε συνεργασία με εταιρείες και οργανισμούς, αναλαμβάνει την αποστολή δώρων εντός των ορίων Λευκωσίας, χωρίς επιπλέον χρέωση (και σύντομα σε όλη την Κύπρο). Τα δώρα αυτά μπορεί να απευθύνονται σε συνεργάτες, πελάτες, χριστουγεννιάτικα δώρα, αλλά και δώρα γενεθλίων-ονομαστικής εορτής. Οι υπάλληλοι των εταιρειών, με τις οποίες συνεργάζεται η Κάβα, επωφελούνται συγκεκριμένη έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για όλες τις παραγγελίες τους.

Η κάβα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο 15-25 ατόμων, ο οποίος προσφέρεται για συναντήσεις, παρουσιάσεις και σεμινάρια. Η αίθουσα διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Τουλάχιστον μία φορά τον μήνα διοργανώνονται βραδιές γευσιγνωσίας, όπου οι πελάτες της Κάβας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια από τα εκλεκτά κρασιά που προσφέρει η Κάβα.

Πληροφορίες / παραγγελίες
Τηλ.: 22459986
Oδός: Λεωφόρος Θεμιστοκλή Δέρβη 40, 1066, Λευκωσία. Δ, Τρ, Πεμ, Παρ 11.00-19.00 &
Τετ, Σ 11.00-15.00 (Κ κλειστό).
Website: www.oinotria.com.cy
E-mail: oinotria@cytanet.com.cy
Facebook: Oinotria Wine Cellar

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close