Θέατρο , News

Ο δήμαρχος Σωτήρας εξηγεί γιατί ενόχλησε το «Cock» (video)

Στην πρωινή εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» μίλησε ο δήμαρχος Σωτήρας Γιώργος Τάκκας και εξήγησε τι ενόχλησε τελικά στην παράσταση «Cock», που εν τέλει αναβλήθηκε

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2017

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σωτήρας, η απόφαση λήφθηκε για να αποφευχθούν εντάσεις μεταξύ των δημοτών λόγω της παράστασης. Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι μπορεί να δημιουργεί προηγούμενο, αλλά πρόκειται για μια ειδική περίπτωση.

Όταν ρωτήθηκε τι ενόχλησε τελικά στην παράσταση «Cock» και ξέσπασαν τόσες αντιδράσεις, ανέφερε ότι φαίνεται να πείραξε «η αφίσα με τα δύο άτομα».

Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο «Πρωτοσέλιδο», θεωρεί υπερβολικές τις αντιδράσεις και όποιος ήθελε μπορούσε να πάει να δει το έργο.

Όμως, τονίζει ότι η Σωτήρα είναι ένας νεοσύστατος και φιλήσυχος δήμος και έγιναν προσπάθειες ομαλοποίησης της κατάστασης, επειδή και οι δύο πλευρές δεν έβαζαν νερό στο κρασί τους και τελικά θα υπήρχαν εντάσεις. 

Στην ίδια εκπομπή, τηλεφωνική παρέμβαση έκανε και ο ηθοποιός και συντελεστής της παράστασης Κώστας Καζάκας, εκφράζοντας τη λύπη του για το συγκεκριμένο συμβάν, χαρακτηρίζοντάς το τραγικό.

Τόνισε ότι ακόμα και ένας να ήθελε να το δει, είχε το δικαίωμα να το κάνει. Εξήγησε ότι η ομορφιά αυτού του κόσμου είναι ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί, ενώ σημείωσε ότι δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια από ανθρώπους που έχουν δει την παράσταση.

Παρέμβαση έκανε και ο ηθοποιός Κώστας Καζάκας. Δείτε τις δηλώσεις

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close