Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πήγαμε στη νέα εντυπωσιακή άφιξη της πλατείας του Κάστρου

Ένα μικρό μπιστρό, που συνδυάζει και deli και μπαρ και λανσάρει μία κάρτα πιάτων και ποτών πολύ ελκυστικήγια όλα τα γούστα

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2017

Η περιοχή του Κάστρου στη Λεμεσό αναβαθμίζεται συνεχώς. Νέες αφίξεις έρχονται να εμπλουτίσουν τα ήδη γνώριμα κι αγαπημένα στέκια της περιοχής. Αυτή, που σίγουρα προβλέπεται να συζητηθεί, είναι η είσοδος του νέου, ατμοσφαιρικού μπιστρό Bovidae. Μέσα στον ιδιαίτερο, πετρόκτιστο χώρο του, με αέρα ευρωπαϊκό και φινέτσα πολύ οικεία και χαλαρή, πρόκειται να απολαύσεις φαγητό και ποτό με αξιώσεις! Είναι ένα μικρό μπιστρό, που συνδυάζει και deli και μπαρ και λανσάρει μία κάρτα πιάτων και ποτών πολύ ελκυστική και για όλα τα γούστα.

Το προσεγμένο του μενού περιλαμβάνει πέντε επιλογές ορεκτικών, τέσσερα κυρίως πιάτα, δύο σούπες, τρία γλυκά και το φοβερό Steak Tomahawk για δύο άτομα. Προτείνω να δοκιμάσεις, ως πρώτο πιάτο, το χταπόδι gallego (€9.50) με ντοματούλες cherry, ρόκα και παρμεζάνα. Μια σούπα κολοκύθας, ginger και καρύδας γαρνιρισμένη με γαρίδες (€7.50) είναι ό,τι πρέπει για τώρα που χειμώνιασε.

Για κυρίως είτε θα πας με το εντυπωσιακό ρολό λαβράκι και σολομού, σερβιρισμένο με ριζότο με σπαράγγια και σος ελιάς (€17.50) είτε με το κοτόπουλο curry (€18.50), αλλά καλή επιλογή είναι και το γεμιστό χοιρινό με κατσικίσιο τυρί και λιαστές ντομάτες. Να ξέρεις ότι το Bovidae δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άριστη πρώτη ύλη γι' αυτό και εγγυημένα θα απολαύσεις πιάτα, που ξεχειλίζουν γεύσεις και αρώματα.

Στη δική μας επίσκεψη, κλείσαμε την όμορφη εμπειρία με ένα από τα υπέροχα cocktail του mixologist Saki, και με δύο θεσπέσια γλυκά (€7.50 το κάθενα), το Cinnamon panna cota και το κέικ αμυγδάλου με παγωτό matcha και καραμελωμένα μήλα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close