Eating News , Εστιατόρια

Όταν ο Ντάνος κέρασε ντανοπιτάκια στα Eating Awards [Βίντεο]

H μεγάλη έκπληξη που περίμενε τους παρευρισκόμενους στο Royal Hall κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2017

Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους προσκεκλημένους στη μεγάλη βραδιά της 13ης απονομής των Check In Eating Awards, που πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στο Royal Hall της Λευκωσίας.

Λίγο πριν την έναρξη των βραβεύσεων και ανάμεσα σε σαμπάνια Jacquart, κρασί, πάτια, γεύσεις και αρώματα, ο Ντάνος ξεπρόβαλε από την κουζίνα, φορώντας ποδιά σεφ, αφήνοντας μόνη την Ντορέττα στη σκηνή να τον αναζητά, κρατώντας μάλιστα στα χέρια του ένα δίσκο γεμάτο πιτάκια, τα οποία και πρόσφερε στον κόσμο.

Ο λόγος για τα δημοφιλή πλέον -στη Σκιάθο και όχι μόνο- ντανοπιτάκια, τα οποία μπορείς να βρεις -αν δεν έχεις ήδη βρει- στο φούρνο Ντάνος, στη Σκιάθο, ο οποίος ανήκει στον θείο του νικητή του Survivor (εξ ου και το παρατσούκλι), και στον οποίο ο Ντάνος δούλευε όταν ήταν πιτσιρικάς.

Από ό,τι μάθαμε τα πιτάκια ανέκαθεν φτιάχνονταν στον φούρνο, ενώ μετά το Survivor, όπου και ο Αγγελόπουλος έφτιαξε μια παραλλαγή τους με καρύδα, άρχισαν να προσφέρονται και εκεί με καρύδα στη γέμιση.

Εμείς πάντως που τα δοκιμάσαμε απόψε να σε ενημερώσουμε ότι γλυκά σαν μέλι!

Σημείωσε ότι τα πιτάκια ήρθαν να προστεθούν σε όλα τα μοναδικά πιάτα που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι διά χειρός του κορυφαίου Κύπριου σεφ Χριστόφορου Πέσκια.

Ο Αγγελόπουλος, ανεβαίνοντας στη σκηνή, είπε χαρακτηριστικά: "Πέρασα πολύ χρόνο στην κουζίνα για να τα ετοιμάσω […] Απολογούμαι γιατί δοκίμασα και δεν μας βγήκε το ίδιο ακριβώς επειδή οι καρύδες εκεί στον Άγιο Δομίνικο είναι λίγο διαφορετικές…"

Δες τα σχετικά βίντεο με τον Ντάνο να σερβίρει τα φημισμένα ντανοπιτάκια. 

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close