Eating News , Εστιατόρια

Η Κύπρος του Roddy Damalis σε ένα υπέροχο βιβλίο μαγειρικής

Μία πολυτελής έκδοση μεεντυπωσιακές εικόνες, γεύσεις και αρώματα της πατρίδας μας όπως τα βίωσε οιδιοκτήτης και σεφ του βραβευμένου εστιατορίου "Τα Πιατάκια"

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2017

Ο Roddy Damalis, ιδιοκτήτης και σεφ του βραβευμένου εστιατορίου "Τα Πιατάκια" εξέδωσε πρόσφατα σε μία πολυτελή έκδοση το δεύτερό του βιβλίο με τίτλο "MY CY" το οποίο είναι αφιερωμένο στις γεύσεις της Κύπρου όπως ακριβώς τις βίωσε και ανακάλυψε ο ίδιος. 

Ο συγραφέας και η δημιουργική του ομάδα έχουν δουλέψει με πολύ αγάπη για αυτό το βιβλίο για περισσότερο από ένα χρόνο και σήμερα είναι όλοι κατενθουσιασμένοι με το τελικό αποτέλεσμα.  

Το βιβλίο περιλαμβάνει 94 μοναδικές δημιουργίες φαγητού στις οποίες ο Roddy Damalis συνδυάζει την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα και προϊόντα με σύγχρονες γεύσεις. Όλες οι συνταγές συνοδεύονται από εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το βιβλίο αυτό παράλληλα με τις συνταγές περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις ομορφιές της χώρας μας.  Πρόκειται για ένα έργο τέχνης στο οποίο μπορείε να έχεις χειρόγραφη αφιέρωση από τον συγραφέα καθώς επίσης και το λογότυπο της εταιρείας σου (για παραγγελίες άνω των 30 κομματιών) στην πρώτη σελίδα του βιβλίου.

Το ‘MY CY’ κυκλοφορεί σε τρεις (3) γλώσσες, Αγγλικα/Ελληνικά και Αγγλικά/Ρώσσικα. 

Ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα 
"Συχνά νιώθω οτι θα εκραγώ. Είναι τόσα μέσα μου που πρέπει να εκφρασω. Το μέσο και η σκηνή που εχω βρει για να χειρίζομαι και να αξιοποιώ αυτά τα συναισθήματα και πολλά άλλα, είναι η γλώσσα του φαγητού, μια γλωσσά που σπάει τους φραγμούς και
που κατανοείται διαισθητικά από όλα τα είδη σε αυτό τον πλανήτη . Είναι η τέχνη του να τρέφεις και να φροντίζεις. Η τέχνη της επικοινωνίας", αναφέρει ο συγγραφέας του βιβλίου. Το "Μy CY" αποτελεί ένα ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα. Ένα υπέροχο απόκτημα και ιδανικό δώρο Χριστουγέννων ή εταιρικό δώρο. Υπάρχουν ειδικές τιμές για εταιρείες για παραγγελίες άνω των 30 βιβλίων. 

Για περισσότερες πληροφορίες/παραγγελίες στο www.roddydamalis.com και στο info@roddydamalis.com.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close