Eating News , Εστιατόρια

#KUDUbelove: Όταν ο καφές KUDU συνάντησε το Estrella

Ένα ιδιαίτερο χαρμάνι με πλούσια αρώματα και γεύση που συνοδεύει καθημερινά τα ξεχωριστά πιάτα του Estrella

Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2017

Το "street-food" μαγαζί που σερβίρει brunch all day long, πέραν από το γνωστό του #bougatsan τα pancakes και τα burgers του, σερβίρει και τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ KUDU.

Η εταιρεία KUDU Coffee Roasters που βρίσκεται στο χώρο από το 2013, με έδρα της τη Μεταμόρφωση Αττικής, έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας καφέ.

Μιας και ο κυρίαρχος στόχος της KUDU είναι να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό εκλεκτής ποιότητας καφέδες, δημιούργησε το καφεκοπτείο KUDU "The workshop¨ με σκοπό να εισάγει βιωματικά την εμπειρία των διαφόρων ποικιλιών καφέ, την αξιολόγηση τους στο φλιτζάνι και το επίσημο πρωτόκολλο γευσιγνωσίας του SCAE ( Specialty Coffee Association of Europe).

Με το ίδιο πάθος η ομάδα της KUDU εισχώρησε και στο Estrella, όπου εκεί μπορείς να απολαμβάνεις τον φρεσκοκαβουρδισμένο (μόλις 15 ημερών) καφέ της. Το ιδιαίτερο χαρμάνι HABIT (Specialty Coffee Blend) της ΚUDU με αρώματα από Βραζιλία, Κολομβία και Ελ. Σαλβαδόρ, έχει ένα γεμάτο σώμα με ισορροπημένη οξύτητα, από άρωμα σοκολάτας, νότες από μαύρη ζάχαρη, καραμέλα και δυνατή επίγευση ξηρών καρπών.

Μυρωδάτος espresso, απολαυστικός "Ethiopia Adado Yirgacheffe" καφές φίλτρου με τη μέθοδο Clever Dripper, ή ένας δροσερός Cold Brew (μέθοδος παγωμένης εκχύλισης που διαρκεί 8 με 10 ώρες) είναι ίσως ένας από τους καλύτερους τρόπους σου να ξεκινήσεις την μέρα σου παίρνοντας τον μαζί σου ή απολαμβάνοντας τον στην κλειστή αυλή του Maximos Plaza όπου βρίσκεται το Estrella Limassol.

Πέρα απ'τους καφέδες, και την γνωστή κόκκινη σπιτική λεμονάδα του Estrella, στο μενού μπορείς να βρεις μοναδικά smoothies από φρούτα, σπανάχι ή ταχίνι. Όσον αφορά τους λάτρεις του «after work drinks» δεν έχουν παρά μόνο να ζητήσουν το Art Coktail Menu.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close