Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2017
Την πρόσκληση-πρόκληση να ξυρίσουν τα μουστάκια τους αποδέχθηκαν ο αγαπημένος μουσικός Τεύκρος Νεοκλέους και ο γνωστός δρομέας και πρόεδρος του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιoς Κυριακίδης», Σταύρος Κακουρίδης, συμμετέχοντας στην εκστρατεία Movember Cyprus 2017, την οποία στηρίζει και φέτος ο όμιλος Thanos Hotels.
Το ξύρισμα θα γίνει κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στις 15:30, στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος και αρκετά μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας όπου άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον αντρικό καρκίνο και την ψυχική υγεία των αντρών. Η διεύθυνση και το προσωπικό του ομίλου Thanos Hotels έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή, διοργανώνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλανθρωπική εκδήλωση.
Ο Τεύκρος Νεοκλέους, ο οποίος από το 2009 συνεργάζεται με τα ξενοδοχεία Anassa, Almyra και Annabelle, δέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση να ξυρίσει το μουστάκι του, ενισχύοντας με το δικό του τρόπο την εκστρατεία πρόληψης του αντρικού καρκίνου. Το διάσημο μουστάκι του… ηλικίας 35 ετών θα «θυσιάσει» και ο Σταύρος Κακουρίδης, πρόεδρος του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιoς Κυριακίδης» και διοργανωτής του Logicom Cyprus Marathon, συνδυάζοντάς το και με τις εκδηλώσεις για τα 30χρονα από το θάνατο του υπεραθλητή Στέλιου Κυριακίδη.
Στόχος είναι η συλλογή χρηματικού ποσού €3000 για ενίσχυση του Movember Foundation και του Europa Uomo Κύπρου. Η προσπάθεια για τη συλλογή του χρηματικού ποσού μπορεί να ενισχυθεί μέσω της αγοράς συλλεκτικών δώρων που διατίθενται προς πώληση στο ξενοδοχείο Almyra ή κάνοντας εισφορά στο λογαριασμό του Movember Cyprus CY46002001950000357023943757, BCYPCY2N με την περιγραφή Challenge Tefkros ή Shave Stavros.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Ξένια Κυριάκου, τμήμα πωλήσεων ΤΗΑΝΟS Hotels and Resorts, στο 26 888705 / sales@thanoshotels.com ή με τη Βερόνικα Νικολάου, ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας στο 22 441922 / vnicolaou@gnora.com
-
Almyra Hotel
30 Νοεμβρίου 2017
Σχετικά
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.
Ο «Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε 3 πόλεις της Κύπρου
Το Grand International Classic Ballet παρουσιάζει το αγαπημένο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο
Ο Λουβαράς γίνεται χριστουγεννιάτικο χωριό για μια μέρα
Παιδική και μουσική σκηνή, χριστουγεννιάτικη αγορά, φαγητό και ποτό μάς περιμένουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
Το Limassol Greens υποδέχεται το Movember με μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 31 Οκτωβρίου
Γκολφ, ψυχαγωγία και δράσεις για καλό σκοπό, σε μια ανοικτή εκδήλωση αφιερωμένη στην υγεία των ανδρών
Ακυρώνεται η γιορτή για τα 12 χρόνια της Golden Donkeys Farm
Η ανακοίνωση των διοργανωτών
Accessibility Is the Aesthetic: Όταν η προσβασιμότητα γίνεται μέρος της τέχνης
Τρεις καλλιτεχνικές δημιουργίες από Κύπρο, Ελλάδα και Εσθονία παρουσιάζονται σε μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου P.A.I.R.
CYBERNESS: THE DARK WEB — Το Halloween καταλαμβάνει την Κόλλα, στη Λεμεσό
Για δύο ημέρες, η Κόλλα θα μεταμορφωθεί σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από το Halloween
Εκπαίδευση, αθλητική απόδοση και υγεία στο επίκεντρο του 3ου Παγκύπριου Επιστημονικού Συνεδρίου Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής
Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες του αθλητισμού και τους επιστήμονες υγείας
Μια δωρεάν βόλτα μάς συστήνει ξανά την παλιά Λευκωσία
Το «Γνωρίζω την πόλη μου» επιστρέφει στις 7 Νοεμβρίου με μια περιήγηση σε ιστορικά σημεία, μνημεία και γειτονιές εντός των τειχών.
Λόγια που Ανθίζουν στην Κάτω Μονή
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, το γλέντι στις 22 Νοεμβρίου με παραδοσιακή μουσική και χορούς
Νοέμβριος στο Θέατρο Ριάλτο: Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές προτάσεις, την έναρξη των προβολών NT Live και το Flash Festival