Eating News , Εστιατόρια

6 ολοκαίνουργιες πίτσες, εμπνευσμένες από τα ταξίδια του Jamie Oliver στην Ιταλία

Νέα άρτυζαν πίτσα στο Jamie’s Italian

Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2017

Από τις 25 Οκτωβρίου, έχει κάνει το ντεμπούτο της στο Jamie’s Italian η πολυπόθητη άρτυζαν πίτσα! Μια συλλογή από έξι ολοκαίνουργιες πίτσες, εμπνευσμένη από τα ταξίδια του Jamie Oliver στην Ιταλία.

Παραδοσιακή ιταλική ζύμη, ανοιγμένη στο χέρι, εξαιρετικής ποιότητας prosciutto και μοτσαρέλα κατευθείαν από την Ιταλία, αλλά και η μυστική σάλτσα μανιταριών του Ιταλού θρύλου Gennaro, είναι λίγες από τις μαγικές πινελιές που θα βρεις στις πίτσες του Jamie’s Italian!

Truffle shuffle
Πλούσια μπεσαμέλ με τρούφα μανιταριού, μοτσαρέλα, καραμελωμένα κρεμμύδια και αυγό ελεύθερης βοσκής, με ιταλικό τυρί Fontal, μαύρο πιπέρι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Julietta
Αυτή είναι η εκδοχή του Jamie Oliver της κλασικής Margherita, που την ονόμασε Jullietta, μιας και είναι η αγαπημένη πίτσα της γυναίκας του Jools. Οι αργοψημένες ντομάτες με φρέσκα φύλλα βασιλικού, η κρεμώδης μοτσαρέλα και η παρμεζάνα, θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σας!    

The Porkie
Αν είστε λάτρεις του κρέατος και καλοφαγάς, τότε αυτή η πίτσα είναι για σας! Ελαφρά πικάντικη σάλτσα από φρέσκια ντομάτα και καπνιστή pancetta κατευθείαν από την Ιταλία και πικάντικο ιταλικό σαλάμι Sciacciata μαζί με μπόλικη μοτσαρέλα και λίγη ρίγανη.   

 

The Parma
Aπλή και κλασική, αυτή η πίτσα αποτελείται από μοτσαρέλα, San Daniele prosciutto και ρόκα, γαρνιρισμένη με φρεσκοτριμμένη ​​παρμεζάνα!

Funghi Misti
Σ’ αυτή την πίτσα θα βρεις διάφορους τύπους μανιταριών με τη μυστική σάλτσα μανιταριών του Gennaro, με μοτσαρέλα και τυρι Bella Lodi και νότες λεμονιού.

The Meatball
Σε αυτή την πίτσα το 'Νduja είναι το μυστικό όπλο μας. Μαλακό, πικάντικο ιταλικό λουκάνικο 'Νduja, με νότες από τσίλι και σκόρδο, συνοδευμένο από μοτσαρέλα και τα υπέροχα κεφτεδάκια μας.

Αντρέα Αβρααμίδη 5, Έγκωμη, 2411 Λευκωσία, τηλ: 22028939.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close