Eating News , Εστιατόρια

David Cormack: Η επίσκεψη του Coffee Master των Caffé Nero στην Κύπρο

Ο διεθνής Coffee Master των Caffé Nero βρέθηκε στην Κύπρο την Τρίτη 7 Νοεμβρίου με σκοπό να μοιραστεί τις γνώσεις του σχετικά με τον καφέ και να μιλήσει για το πολυβραβευμένο χαρμάνι των Caffé Nero.

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2017

O David, έχοντας σαν κινητήρια δύναμη την αγάπη του για ποιοτικό καφέ, ξεκίνησε ως ένας απλός barista και κατάφερε μέσα σε 13 χρόνια να κερδίσει πολύτιμη εμπειρία, αφού εργάστηκε με τους καλύτερους του είδους, κερδίζοντας διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Η πορεία του αυτή είναι που τον κατατάσσει σήμερα ανάμεσα στους κορυφαίους και αναγνωρισμένους γνώστες του καφέ ανά το παγκόσμιο. Ο David παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των Caffé Nero, αφού όλες οι γνώσεις και η εμπειρία του μεταβιβάζονται διαρκώς στο προσωπικό, κρατώντας έτσι το επίπεδο του καφέ και της εξυπηρέτησης σε πολύ ψηλό επίπεδο.

"Υπάρχει, τελικά, τέλειος καφές Mr. Cormack;" 
Διάβασε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη του David Cormack στο Check In Cyprus 

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του καφέ και συγκεκριμένα για το τι κάνει το χαρμάνι των Caffé Nero τόσο ξεχωριστό. Σε μία πολύ ιδιαίτερη ομιλία, ο David τόνισε τη σημασία του ποιοτικού καφέ, καθώς και το πως εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα σε κοινωνίες όπως την Κυπριακή, όπου ο καφές είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Τέλος, εκθείασε τα επιτεύγματα των Caffé Nero στην Κύπρο, αφού ο συνδυασμός της άριστης εξυπηρέτησης με το μοναδικό κλίμα των καταστημάτων έχουν ανεβάσει τον πήχη σε πρωτόγνωρα επίπεδα για το νησί αλλά και ανά το παγκόσμιο.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία της Κωνσταντίνας Χρυσοστόμου, barista των Caffé Nero, όπου πρόσφατα πήρε την 3η θέση στο ‘’International Barista of the year 2017’’  που έγινε στο Λονδίνο, δημιουργώντας ένα ρόφημα βγαλμένο από την Κυπριακή παράδοση!  Η κατάκτηση της τρίτης θέσης, μεταξύ πολλών χωρών, ήταν το αποτέλεσμα της επένδυσης των Caffé Nero στο προσωπικό τους, δείχνοντας έτσι τις ευκαιρίες ανέλιξης που προσφέρονται μέσω αυτών.     

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close