18 November 2017
Wine Guide , Εστιατόρια

Μια μεγάλη και συναρπαστική εκδήλωση για τους λάτρεις του κρασιού

Μια μοναδική οινική εμπειρία, μεεκατοντάδες κρασιά και αποστάγματα, από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2017

Η εταιρεία SPECTUS, Merchants of Fine Wines & Spirits, με αφορμή τα 20χρονά της, φέρνει το ποιοτικό κρασί απ' όλο τον κόσμο, πιο κοντά σας, με τη διοργάνωση της πιο συναρπαστικής εκδήλωσης κρασιού, που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο.

Η εκδήλωση αυτή, θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Four Seasons Hotel, στη Λεμεσό και απευθύνεται σε όλους όσοι εκτιμούν το ποιοτικό κρασί και όχι μόνο.

Με πολλή όρεξη, κέφι και ενθουσιασμό, η εταιρεία επιχειρεί αυτό το τόσο σπουδαίο εγχείρημα, και φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική οινική εμπειρία, ως ελάχιστη έκφραση της ευγνωμοσύνης της για τη διαχρονική στήριξη του κοινού προς αυτήν, διατηρώντας την στην κορυφή της αγοράς όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότεροι από 30, παγκοσμίου φήμης, οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, συνεργάτες της SPECTUS, ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα της εταιρείας να έρθουν στην Κύπρο, για να παρουσιάσουν εκατοντάδες κρασιά και αποστάγματα, από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να κουβεντιάσουν μαζί τους.

Η γευστολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00π.μ. μέχρι τις 6.00μ.μ., σε ένα όμορφο χώρο με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το κρασί(α) της επιλογής τους.

Την ίδια μέρα, σε ειδική αίθουσα, όσοι ενδιαφέρονται, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέχρι και 6 διαφορετικά εξειδικευμένα σεμινάρια Master Classes, τα οποία θα παρουσιάσουν κορυφαίοι του είδους. Τα "Master Classes" συμπεριλαμβάνουν γευστολόγηση πολύ σπάνιων, παλαιωμένων κρασιών και ποτών (σε κάποιες περιπτώσεις είναι τα τελευταία μπουκάλια που έχουν απομείνει), ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό και όχι μόνο.

Η SPECTUS επιχορηγεί όλα τα εισιτήρια συμμετοχής γι' αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, και πρόσθετα να υπογραμμίσουμε ότι ΟΛΑ τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα προσφερθούν στο ίδρυμα «Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού» που καλύπτει εκπαιδευτικές κυρίως ανάγκες των παιδιών που υπάγονται στο Γραφείο Ευημερίας.

Δηλαδή να τα βοηθήσει οικονομικά ώστε να ξεπεράσουν πιθανόν μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο σχολείο, επιχορηγώντας ιδιαίτερα μαθήματα και στη συνέχεια ενισχύοντας τα, οικονομικά για, να τα βοηθήσει να σπουδάσουν.

Πληρ. 25370027.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close