Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2017
Η εταιρεία SPECTUS, Merchants of Fine Wines & Spirits, με αφορμή τα 20χρονά της, φέρνει το ποιοτικό κρασί απ' όλο τον κόσμο, πιο κοντά σας, με τη διοργάνωση της πιο συναρπαστικής εκδήλωσης κρασιού, που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο.
Η εκδήλωση αυτή, θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Four Seasons Hotel, στη Λεμεσό και απευθύνεται σε όλους όσοι εκτιμούν το ποιοτικό κρασί και όχι μόνο.
Με πολλή όρεξη, κέφι και ενθουσιασμό, η εταιρεία επιχειρεί αυτό το τόσο σπουδαίο εγχείρημα, και φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική οινική εμπειρία, ως ελάχιστη έκφραση της ευγνωμοσύνης της για τη διαχρονική στήριξη του κοινού προς αυτήν, διατηρώντας την στην κορυφή της αγοράς όλα αυτά τα χρόνια.
Περισσότεροι από 30, παγκοσμίου φήμης, οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, συνεργάτες της SPECTUS, ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα της εταιρείας να έρθουν στην Κύπρο, για να παρουσιάσουν εκατοντάδες κρασιά και αποστάγματα, από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να κουβεντιάσουν μαζί τους.
Η γευστολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00π.μ. μέχρι τις 6.00μ.μ., σε ένα όμορφο χώρο με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το κρασί(α) της επιλογής τους.
Την ίδια μέρα, σε ειδική αίθουσα, όσοι ενδιαφέρονται, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέχρι και 6 διαφορετικά εξειδικευμένα σεμινάρια Master Classes, τα οποία θα παρουσιάσουν κορυφαίοι του είδους. Τα "Master Classes" συμπεριλαμβάνουν γευστολόγηση πολύ σπάνιων, παλαιωμένων κρασιών και ποτών (σε κάποιες περιπτώσεις είναι τα τελευταία μπουκάλια που έχουν απομείνει), ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό και όχι μόνο.
Η SPECTUS επιχορηγεί όλα τα εισιτήρια συμμετοχής γι' αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, και πρόσθετα να υπογραμμίσουμε ότι ΟΛΑ τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα προσφερθούν στο ίδρυμα «Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού» που καλύπτει εκπαιδευτικές κυρίως ανάγκες των παιδιών που υπάγονται στο Γραφείο Ευημερίας.
Δηλαδή να τα βοηθήσει οικονομικά ώστε να ξεπεράσουν πιθανόν μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο σχολείο, επιχορηγώντας ιδιαίτερα μαθήματα και στη συνέχεια ενισχύοντας τα, οικονομικά για, να τα βοηθήσει να σπουδάσουν.
-
Four Seasons
18 Νοεμβρίου 2017
Σχετικά
Ο θρυλικός Billy Walker στην Κύπρο για δύο μοναδικά GlenAllachie Whisky Masterclasses
Δύο events που απευθύνονται τόσο στους αφοσιωμένους λάτρεις του whisky και στους επαγγελματίες του χώρου όσο και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν σε μεγαλύτερο βάθος τη φιλοσοφία πίσω από ένα από τα πιο δυναμικά ανεξάρτητα ονόματα του σημερινού Scotch whisky.
Ανακαλύψαμε μια (απάχικη) κρυμμένη αυλή στη Λευκωσία, που σερβίρει καλοφτιαγμένο μεζέ με €18
Μια μικρή όαση στον Στρόβολο, με δέντρα, λουλούδια και τραπέζια στρωμένα με καρό τραμεζομάντιλα
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ παρουσιάζουν το «Πες Αλεύρι!»
Νέο ψηφιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα δημοτικά σχολεία
Οι 12 πιο "δυνατές" γαστρονομικές αφίξεις που θα συζητηθούν το φθινόπωρο
Οι πιο hot εστιατορικές αφίξεις του καλοκαιριού στην Κύπρο, που θα συζητηθούν το φθινόπωρο
Vino Cultura Daily: Το καθημερινό food concept του Vino Cultura
Φρέσκο, χειροποίητο φαγητό, φτιαγμένο καθημερινά με έμφαση στην ποιότητα των υλικών.
Το Ιστορικόν: Μια πιο σύγχρονη προσέγγιση στην παραδοσιακή ταβέρνα, με έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη και τα cosy φθινοπωρινά πιάτα
Το ταβερνείο που τα έχει όλα: ατμόσφαιρα, αυθεντική γεύση και δροσιά!
Δημοφιλές burgerάδικο επέστρεψε στο χωριό μετά από έξι χρόνια!
Το Παλιομέτοχο τρώει ξανά μπέργκερ από τον Burger Guy
Royal Ris - Margarita: Πενήντα χρόνια γεύσης στην καρδιά των Φοινικούδων
Ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια στον πολυσύχναστο δρόμο των Φοινικούδων, που αξίζει να επισκεφθείς
Ο Αδάμος έβαλε το Λιοπέτρι στον χάρτη του American-style burger
Ένα food truck που ξεκίνησε από την πλατεία του Λιοπετρίου και φαίνεται πως έχει ακόμη αρκετά χιλιόμετρα να διανύσει.
Το ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ συνεχίζει να γράφει το δικό του κεφάλαιο στο Fig Tree Bay
Με θέα τα κρυστάλλινα νερά του Fig Tree Bay, το εστιατόριο συνδυάζει αυθεντικές γεύσεις, τοπικά προϊόντα και κυπριακή φιλοξενία, σε ένα περιβάλλον που ταιριάζει εξίσου σε ένα χαλαρό μεσημεριανό ή σε μια βραδινή έξοδο
Το Fogo BBQ ξαναστήνει τη φουκού στο κέντρο για δύο steak nights
Ο διάσημος chef Jeffrey Hoffens, που έχει κάνει τάση το ψήσιμο στη φωτιά σε εξωτερικό χώρο, επιστρέφει στη Λευκωσία