Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτες εικόνες και πληροφορίες για τη νέα άφιξη αστέρων της Στασικράτους

Ένα all day εστιατόριο υψηλής αισθητικής, με εντυπωσιακή διακόσμηση, διεθνή κουζίνα και με την υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου στο μενού ανοίγει σήμερα στην καρδιά της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2017

Μία από τις πολυαναμενόμενες νέες αφίξεις της χρονιάς άνοιξε σήμερα και επίσημα τις πόρτες του στην καρδιά της Λευκωσίας, στην γκλαμουράτη οδό Στασικράτους. Το ολοκαίνουργιο εστιατόριο της Στασικράτους ονομάζεται Pralina Experience, ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών Ζορπάς και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το νέο talk of the town της πρωτεύουσας.

 

Το Pralina Experience είναι αναμφίβολα μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άφιξη για πολλούς λόγους. Αρχικά, πρόκειται για ένα εστιατόριο πραγματικό στολίδι, με υψηλής αισθητικής διακόσμηση, ακριβά έργα τέχνης, πίνακες και γλυπτά στους χώρους του που φέρουν την υπογραφή των Γιάννη Γαϊτη και Κώστή Γεωργίου. Ένα εστιατόριο στο οποίο σε κάθε γωνιά του θα ανακαλύπτεις κάτι διαφορετικό απολαμβάνοντας όλη την ημέρα το φαγητό, τον καφέ και το ποτό σου.

Παράλληλα, το μενού του εστιατορίου φέρει την υπογραφή ενός από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες σεφ, βραβευμένου με αστέρι Michelin, του Λευτέρη Λαζάρου ενώ Executive chef του εστιατορίου είναι ο Κυριάκος Κολοκυθάς ο επί δέκα χρόνια σεφ του εστιατορίου Βαρούλκο στον Πειραιά που ανήκει στον Λευτέρη Λαζάρου. Διευθυντής του εστιατορίου είναι ο γνωστός και βραβευμένος με χρυσό στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Οινοχόων, Βάσος Μανώλη.

Μενού από τον Λευτέρη Λαζάρου
Η ομάδα των συντελεστών του εστιατορίου μας υπόσχεται πολλά και ανεβάζει φυσικά τον πήχη των προσδοκιών μας. Το εστιατόριο ανοίγει από το πρωί σερβίροντας καφέ, γλυκό και πρόγευμα μέσα από μία μικρή κάρτα με είδη προγεύματος. Το εστιατόριο σε μερικές ημέρες θα είναι έτοιμο να σερβίρει και μεσημεριανό ενώ ήδη μπορείς να βρεθείς εκεί για δείπνο με πιάτα υψηλής γαστρονομίας από τη διεθνή γαστρονομίας. Μπορείς να δοκιμάσεις λαυράκι καρπάτσιο με φύκια wakame, τόνο σε φύλλο κρούστας, αυγό ποσέ, σε κρέμα πατάτας και καπνιστό χέλι. Ακόμη, ψαρόσουπα με κρόκο Κοζάνης, υπερτροφική σαλάτα με κινόα, απαλή μελιτζανοσαλάτα και μαρινάτο σολομό, ριζότο με τραγανές γαρίδες, ραβιόλες τρούφας και λαυράκι, με πουρέ σελινόριζας και τσορίθο.

Οι φίλοι του κρέατος σίγουρα θα απολαύσουν το τρυφερό κότσι αρνιού με πουρέ πατάτας, το μοσχαρίσιο φιλέτο σε κύβους, σε αφρό πατάτας, λαχανικά brunoise και κουλί μυρωδικών. Το μεγαλείο της ζαχαροπλαστικής τέχνης που χαρακτηρίζει το Pralina, θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου ξανά, με τα μοναδικά επιδόρπια, όπως το απαλό παρφέ από πιστάτσιο, με επικάλυψη άσπρης σοκολάτας, συνοδευμένο από φρέσκα μούρα και σος από σμέουρα.

Ένας χώρος ιδανικός για καθημερινές συναντήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, ρομαντικό γεύμα και δείπνο, για καφέ, γλυκό και ποτό.

Το Pralina Experience ανοίγει σήμερα επίσημα πραγματοποιώντας ένα βελούδινο άνοιγμα με λίγες κρατήσεις σταδιακά.

(22665588) Στασικράτους 31, Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-23.00

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close