Wine Guide , Εστιατόρια

Ένα αλλιώτικο Wine Boutique στη Λευκωσία, σε περιμένει να το ανακαλύψεις

Ένας σχετικά νέος χώρος που δίνει βήμα στο καλό ελληνικό κρασί

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2017

Στο Oak & Berries Wine boutique δεσπόζει το γαλάζιο, μοναδικά design αντικείμενα και έπιπλα που προσθέτουν στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του χώρου, αλλά προπάντων η αγάπη για το καλό ελληνικό κρασί και η έγνοια για να προσφέρουν κάτι μοναδικό στους λάτρεις του είδους.

Και λέμε «λάτρεις του είδους» γιατί το Oak & Berries δεν απευθύνεται μόνο στους γνώστες του κρασιού, αλλά στον κάθε ένα που αγαπά το κρασί, είτε γνωρίζει είτε δεν γνωρίζει πολλά για το αντικείμενο.

Βιολογικά κρασιά (και βιοδυναμικά - οινοποιείο Λίγας) από μπουτίκ ελληνικά οινοποιεία, αποδεικνύουν τον φρέσκο αέρα που πνέει στους εγχώριους οινοπαραγωγούς και τη συνεχή εξέλιξη των ελληνικών κρασιών.

Μερικούς από αυτούς, Κτήμα Δημήτρης Μίγας, Τσώλης Οινοποιητική, Αμπελώνες Παπαϊωάννου, Οινοποιεία Πιερία Ερατεινή, Κτήμα Λύκος και άλλα, θα τους βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο Oak & Berries Wine Boutique (και σε καλά εστιατόρια Παγκύπρια), σε συνεργασία με την εταιρεία εισαγωγής κρασιών ΑληθΟΙΝΟΣ. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα πλείστα ελληνικά κρασιά προέρχονται είτε από οικολογικούς αμπελώνες, είτε από διαδικασία παραγωγής με οικολογική οινοποίηση.

Πέρα από τη μοναδική ποικιλία κρασιών που διαθέτει, το Oak & Berries διοργανώνει και προσφέρει εξειδικευμένες εκδηλώσεις και υπηρεσίες:
- Ο Sommelier Σωτήρης Κραμβή σας καθοδηγεί να συνδυάσετε τα κατάλληλα κρασιά με το μενού σας, ή ακόμη και να δημιουργήσετε μια σωστή κάβα από διάφορες ετικέτες κρασιών για κάθε περίσταση ή φαγητό.
- Με την υπηρεσία κρατήσεων κρασιών και κατ’ οίκων παράδοσης μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο κρασί ακόμα και την τελευταία στιγμή, για απρόβλεπτες επισκέψεις ή συνευρέσεις.
- Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Mouflon, η Ruth Keshishian προτείνει βιβλία που θα συνοδεύσουν ευχάριστα συγκεκριμένα κρασιά, αναλόγως με το ύφος του κάθε ενός.

Στα μοναδικά γνωρίσματα του Oak & Berries προστίθεται και η τοποθεσία του σε κεντρικό, αλλά συνάμα ήσυχο, δρόμο της πόλης, με το πράσινο στοιχείο να το περιβάλλει, γεγονός που καθιστά το wine boutique αυτό έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση.

Στα ράφια του Oak & Berries θα βρείτε ακόμα μερικά προσεκτικά επιλεγμένα ιταλικά κρασιά.

Στο Oak & Berries θα βρείτε σε παγκύπρια αποκλειστικότητα όλη τη συλλογή της εταιρείας εισαγωγής κρασιών ΑληθΟΙΝΟΣ από ακόλουθα ελληνικά οινοποιεία:
Κτήμα Λύκος – Εύβοια
Οινοποιεία Πιερία Ερατεινή - Κολινδρός
Oinovation /CAIR - Ρόδος
Οινοποιείο Διαμαντάκη – Κρίτη
Κτήμα Παναγιωτόπουλος - Μεσσηνία
Κτήμα Δημήτρης Μίγας - Τύρναβος
Τσώλης Οινοποιητική - Μεσσηνία
Κτήμα Λίγας (Permaculture/βιολογικής καλλιέργειας) - Πέλλα
Αμπελώνες Παπαϊωάννου - Νεμέα

Επισκεφτείτε το στην οδό Βασιλέως Παύλου 13Α, παλιό ΓΣΠ, Λευκωσία. 

Πληρ. 22681790.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close