Eating News , Εστιατόρια

Το πρώτο φρεσκοψημένο, πιστοποιημένο βιολογικό ψωμί χωρίς γλουτένη στην Κύπρο

Tο μόνο ψωμί χωρίς γλουτένη που ζυμώνεται και φουρνίζεται καθημερινά, χωρίς να χρειάζεται να γίνει ειδική παραγγελία

Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2017

Το φρεσκοψημένο, λαχταριστό, πεντανόστιμο ψωμί είναι μια από τις μικρές χαρές της ζωής - και η Qboo το ξέρει καλά. Παθιασμένοι με την αρτοποιϊα υψηλής ποιότητας, οι άνθρωποι της Qboo ετοιμάζουν καθημερινά το πρώτο στην Κύπρο φρεσκοψημένο, πιστοποιημένο βιολογικό ψωμί, χωρίς γλουτένη. Κι αν ξεχάσετε την μακροσκελή περιγραφή, θυμηθείτε αυτό: η γνωστή κι αγαπημένη οικογένεια των πιστοποιημένων βιολογικών αρτοσκευμασμάτων της Qboo απέκτησε ένα υγιεινό, πεντανόστιμο νέο μέλος - ένα ψωμί που χαίρεσαι να το τρως!

Οι αρτοποιοί της Qboo κατέληξαν στη δική τους συνταγή με πιστοποιημένες βιολογικές Γερμανικές πρώτες ύλες, προσεκτικά διαλεγμένες. Φυσικά υλικά, προζύμι ρυζιού, αργή ζύμωση και, βεβαίως, η αγάπη, η αφοσίωση και η υψηλή εξειδίκευση σας φέρνουν το μόνο ψωμί χωρίς γλουτένη που ζυμώνεται και φουρνίζεται καθημερινά, χωρίς να χρειάζεται να γίνει ειδική παραγγελία.

Η ομάδα της Qboo αγαπάει αυτό που κάνει αλλά δεν παρασύρεται από το πάθος της! Εφαρμόζει και τηρεί με αυστηρότητα τους πιο λεπτομερείς ποιοτικούς ελέγχους και ακολουθεί διαδικασίες που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ανάμιξης με άλλα υλικά: ειδικά δοχεία αποθήκευσης πρώτων υλών, αποκλειστικός χώρος παρασκευής, ξεχωριστά σκεύη, φούρνος, και πάγκος εργασίας. Ακόμα και οι αρτοποιοί δεν έρχονται σε επαφή με άλλα είδη ψωμιού, ζύμες ή αλεύρια πριν ολοκληρώσουν την προετοιμασία και πριν φτάσει το φρεσκοψημένο ψωμί χωρίς γλουτένη τη θέση του στην ειδική, ξεχωριστή βιτρίνα. Η προσοχή και η φροντίδα συνεχίζεται με ξεχωριστές χάρτινες συσκευασίες και σερβίρισμα με καινούργιο γάντι για κάθε φρατζόλα φρεσκοψημένου, πιστοποιημένου βιολογικού ψωμιού χωρίς γλουτένη. Όλη η φροντίδα της Qboo για να είναι λίγο πιο ήσυχοι οι φίλοι που ζουν με δυσανεξία στη
γλουτένη.

Και κάποια στοιχεία για όσους θέλουν να γνωρίζουν τι τρώνε: βιολογικό, χωρίς γλουτένη, χωρίς σίτο, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς λακτόζη, χωρίς σόγια, χωρίς ξανθανικό, χωρίς καλαμπόκι, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, χωρίς πρόσθετο άμυλο, κατάλληλο για χορτοφάγους, υψηλής περικτικότητας σε πρωτεϊνες και φυτικές ίνες. Συστατικά: Ζυμομύκητας ολικής αλέσεως, αλεύρι κεχριού ολικής αλέσεως, φαγόπυρο αραβοσίτου, σπόροι Chia, σπόροι ηλίανθου,
ηλιόσποροι, φλοιός Psyllium, ηλιέλαιο, χαρουπόμελο, αλάτι. Και κάτι ακόμα: Ένα δεύτερο ψωμί χωρίς γλουτένη, με κινόα βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Στ’αλήθεια όμως: περάστε από το Qboo, δοκιμάστε το καταπληκτικό, πεντανόστιμο, μυρωδάτο, φρεσκοψημένο ψωμί χωρίς γλουτένη. Μη συμβιβάζεστε σε θέματα γεύσης. Διαλέξτε το φρεσκοψημένο, πιστοποιημένο βιολογικό ψωμί χωρίς γλουτένη - ψωμί που πραγματικά λαχταράς να φας.

Qboo Artisan Bakery - Προδρόμου 51 - 2063 Λευκωσία - Τηλ. 22270477

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close