Eating News , Εστιατόρια

Ένα νέο κατάστημα-στολίδι με παραδοσιακά προϊόντα άνοιξε στην πρωτεύουσα

Εδώ θα βρεις προϊόντα από Κύπρο, παραδοσιακά και αυθεντικά

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ένα νέο κατάστημα με παραδοσιακά προϊόντα, λειτούργησε πριν από μερικές μόνο ημέρες στη Λευκωσία. Ο λόγος για το νέο κατάστημα Bakali, που άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Μπουμπουλίνας 9, γωνία Στασάνδρου στη Λευκωσία.

Η εταιρεία έχει ήδη άλλο ένα κατάστημα στην οδό Λήδρας, ενώ προϊόντα της διατίθενται σε καταστήματα στο Λονδίνο. Η ιδέα ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια από τη βοτανολόγο Σκεύη Εμμανουήλ που ασχολείται με φυσικά κυπριακά βότανα για θεραπείες, ενώ διαθέτει πιστοποιημένα κυπριακά προϊόντα όπως, μαρμελάδες, από Κύπριους παραγωγούς.

Η φιλοσοφία του Bakali είναι να στηρίξει μικρές και μεγάλες κυπριακές βιοτεχνίες με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των κυπριακών προϊόντων στην Κύπρο και το εξωτερικό. Τα προϊόντα συσκευάζονται αποκλειστικά για εμάς.

Το Bakali δίνει σημασία στην ποιότητα και στη φυσική κατασκευή των προϊόντων, είναι σπιτικά και χωρίς συντηρητικά.

Στο κατάστημα διατίθενται σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, αγνό μέλι, μανταρινάδες, λεμονάδες, σιουσιούκος, παστελάκι, παστέλι, λουκούμια, χαρουπόμελο, έψιμα, λάδια, ελιές και πάρα πολλές άλλες λιχουδιές που φτιάχνονται στον τόπο μας. Επίσης, μεγάλη ποικιλία σε βότανα, μπαχαρικά, τσάγια, οργανικά θεραπευτικά βότανα, βιολογικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια και άλλα.

Ακόμα θα βρεις θεραπευτικά προϊόντα που αποτελούνται από φυσικά έλαια και αγνά προϊόντα, για θεραπείες σώματος, προσώπου, μαλλιά. Μάσκες, απολεπιστικά σαπουνάκια, θεραπευτικά βάμματα για όλες τις ασθένειες, όπως την πίεση, το ζάχαρο, τα τριγλικερίδια, όλα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Εμπορίου, μείγματα βοτάνων και πολλά άλλα. Όλες οι θεραπείες μπορούν να γίνουν custom made για τον κάθε ένα ξεχωριστά ανάλογα με το τι θέματα υγείας έχει.

Η εταιρεία αναλαμβάνει κεραστικά και χειροποίητα δώρα για εταιρείες, πρεσβείες, υπουργεία, γάμους, βαφτίσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close