Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2017
Ο Ιταλός θρύλος που δίδαξε τον Jamie Oliver ό, τι ξέρει για την ιταλική μαγειρική και είναι ένας από τους καλύτερους σεφ του Ηνωμένου Βασιλείου, με δώδεκα εκδομένα βιβλία συνταγών στο βιογραφικό του έρχεται στην Κύπρο στις αρχές Οκτωβρίου για να επισκεφθεί το Jamie's Italian στην Έγκωμη.

Αν και ζει στον Λονδίνο από 20 ετών, η Ιταλική καταγωγή του από το Minori στην ακτή του Αμάλφι και τα χρόνια που έζησε εκεί τον στιγμάτισαν. Το ενθουσιώδες ιταλικό πνεύμα και η θετική φύση του Gennaro τον έκανε αγαπημένο στην τηλεόραση και στο κοινό.
Ο Gennaro εργάστηκε σε μερικά από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια του Λονδίνου και άνοιξε το δικό του εστιατόριο «Passione», το οποίο βραβεύτηκε το 2005 με το Best Italian Restaurant.
Με τα βιβλία του να έχουν βραβευτεί με πολλά παγκόσμια βραβεία, ο Gennaro αποτελεί φιγούρα κλειδί για την παγκόσμια αλυσίδα Jamie's Italian μιας και έχει την υπογραφή του σε πάρα πολλά πιάτα, και εκπροσωπεί πηγή έμπνευσης για τους chef και τους fan του Jamie Oliver.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον Gennaro από κοντά καθώς και να τους υπογράψει βιβλία του, που θα μπορούν να προμηθευτούν και από το Jamie's Italian στην Έγκωμη. Δύο τυχεροί θα κερδίσουν δώρο ένα βιβλίο του Gennaro για να τους το υπογράψει αυτοπρόσωπος, αλλά και να παρακολουθήσουν την επίδειξη φαγητού που θα γίνει για τον τύπο από τον ίδιο τον Gennaro.
Οι τυχεροί θα κληρωθούν σε διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από την επίσημη σελίδα του Jamie's Italian Cyprus στο Facebook πριν την επίσκεψη του Gennaro Contaldo στο εστιατόριο.
Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες για το ευρύ κοινό στην σελίδα του Jamie's Italian Cyprus.
Σχετικά
Μεγάλη αλλαγή για ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Λευκωσίας μετά από 17 χρόνια!
Το «Παντοπωλείο Καλή Όρεξη», περνά σε νέα εποχή
Στο τρίτο «Τραπέζωμα στην ύπαιθρο», το Καφενείο της Γιωργίας στη Λινού–Φλάσου φιλοξενεί το Πατρικόν
To τρίτο Τραπέζωμα μεταφέρει την κουβέντα στη Λινού - Φλάσου, στο Καφενείο της Γιωργίας
Το πρώτο εστιατόριο μέσα σε θερμοκήπιο έρχεται στην Κύπρο
Ένας νέος χώρος εστίασης ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό μέσα σε ένα πραγματικό θερμοκήπιο, δίπλα στο THE BARN
Μεγάλη διεθνής διάκριση για την Κύπρο: Δύο χρυσά μετάλλια στο Global Chefs Challenge
Διπλή διάκριση στους ημιτελικούς της Worldchefs, με πρόκριση στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική νέων
Live cooking με oysters, paella και bubbles στη ΦΙΖΖΥ ΣΠΡΙΤΖΕΡΙΑ
Μια εμπειρία που συνδυάζει καλό φαγητό και χαλαρή διάθεση.
10 πετρόκτιστα ταβερνάκια στο βουνό που σε ταξιδεύουν στην παράδοση
Με μυρωδιές από σπιτικά φαγητά, τζάκια που ζεσταίνουν τον χειμώνα και αυλές που γεμίζουν το καλοκαίρι, οι ταβέρνες αυτές αποτελούν αυθεντικά καταφύγια γεύσης και φιλοξενίας
Το Υφαντουργείο γίνεται ένα μικρό «στοιχειωμένο» café για το Halloween
Καφές, σπιτικές λιχουδιές και δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, στις 28 Οκτωβρίου στην παλιά Λευκωσία.
Δύο Κύπριοι σεφ εκπροσωπούν την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής στο Βελιγράδι
Η Κύπρος ταξιδεύει στο Βελιγράδι με στόχο μια θέση στον παγκόσμιο τελικό του Worldchefs Global Chefs Challenge 2027, στη Σαγκάη
Μια τελευταία Κυριακή στο Columbia Sun, μέχρι το καλοκαίρι του 2027
Κάθε καλοκαίρι έχει το δικό του τέλος.
Cyprus Wine Expo – Oenognosia 2026: Άνοιξε η προπώληση εισιτηρίων σε ειδική τιμή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου!
Η έκθεση, που πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιού στην Κύπρο
Βάφτιση κάτω από τα αστέρια, στον μαγευτικό κήπο του Garden Day & Night
Λουλούδια, λαμπερά fairy lights και μια γιορτή που συνεχίζεται μέχρι το βράδυ. Στην καρδιά της Λευκωσίας, το Garden Day & Night ανοίγει τις κρατήσεις για τις βαφτίσεις της σεζόν 2027
ÓRIS X THE CLUMSIES: Μια μοναδική συνεργασία συνεχίζεται στο Trilogy
Τρία cocktails, δύο βραδιές, μία σταθερή συνεργασία