Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα νόστιμο show μαγειρικής από ένα αγαπημενο ιαπωνικό

Για ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στην Άπω Ανατολή, κλείσε θέση στο αυθεντικό, γιαπωνέζικο εστιατόριο Samisen στην Πάφο

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2017

Οι μοναδικές σε γεύσεις και αρώματα επιλογές teppanyaki, που φτιάχνουν οι σεφ του με απόλυτη δεξιοτεχνία πάνω στην ειδική σχάρα και περιλαμβάνουν διάφορα θαλασσινά, κρέατα, τρυφερά πουλερικά και φρέσκα λαχανικά, είναι η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, που σου προσφέρει.

Εκτός από teppanyaki, το πλούσιο μενού του περιλαμβάνει sushi και εντυπωσιακά κυρίως πιάτα, που μόνο στο Samisen θα τα συναντήσεις.

Το εστιατόριο είναι έτοιμο να σου προσφέρει μια γευστική πανδαισία, με ανώτερης ποιότητας υλικά, για να τα απολαύσεις σε ένα ωραίο περιβάλλον.

Με σημαντικές διακρίσεις, για τέσσερις συνεχείς χρονιές, και προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία εστίασης σε τιμές πολύ προσιτές, το αγαπημένο εστιατόριο στον Κόλπο των Κοραλλίων παραμένει πρώτη επιλογή για να απολαύσεις εξωτική κουζίνα στα καλύτερά της!

Στους δροσερούς του χώρους
Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό του και οι καλλιτέχνες-σεφ, που αναλαμβάνουν τη γαστρονομική σου εμπειρία, είναι έτοιμοι να σε καταπλήξουν με το μπρίο και τον επαγγελματισμό τους. Πάρε θέση στους άνετους, ατμοσφαιρικούς χώρους του εστιατορίου κι ετοιμάσου για μια γευστική... αποπλάνηση!

Δοκίμασε από το μενού...
Αν θες να ζήσεις μία αυθεντική teppanyaki εμπειρία, τότε κλείσε τραπέζι και απόλαυσε ένα γεύμα φτιαγμένο και μαγειρεμένο μπροστά στα μάτια σου από έμπειρους σεφ, που είναι πραγματικοί άρχοντες της μαγειρικής! Μπορείς, ακόμα, να επιλέξεις τα νόστιμα sushi ή τα πιάτα της αρεσκείας σου, που ξεχειλίζουν από αρώματα.

It's so special!
Απόλαυσε τη μοναδική ιεροτελεστία του ψησίματος, που γίνεται μπροστά στα μάτια σου, και αφέσου στο πιο γευστικό ταξίδι της ζωής σου, όπως μόνο το Samisen ξέρει να προσφέρει!

info:
(26622243, www.samisenjapanese.com, Εmail: info@samisenjapanese.com, Facebook: samisenjapanese) Λεωφόρος Κόλπου Κοραλλίων 57, Πάφος. Δ-Κ 11.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close