Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πήγαμε στο hot opening της Λεμεσού και μεταφέρουμε εντυπώσεις

Φαγητό και ποτό σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2017

Είναι χωρίς αμφιβολία το πιο hot opening της Λεμεσού αυτό το καλοκαίρι. Το Columbia Beach, μέλος της Columbia Restaurants, είναι ένας κοσμοπολίτικος, πολυτελής πολυχώρος, που συνδυάζει πετυχημένα την ιδέα του beach bar, αφού στον χώρο πρωταγωνιστεί μια πισίνα, ενώ δυο βήματα παρακάτω βρίσκεται η παραλία με ντιζαϊνάτες ξαπλώστρες και gazebo, και, φυσικά, κυρίαρχο είναι το μπαρ του προσεγμένου εστιατορίου, που καταλαμβάνει τον μεγαλύτερο χώρο στα αριστερά. Ενώ στο μπαρ θα απολαύσεις το ποτό σου, με πιατέλες και sushi, το εστιατόριο σερβίρει ολοκληρωμένη κουζίνα, βασισμένη σε δημιουργικές γεύσεις της διεθνούς κουζίνας, με έμφαση στα μεσογειακά υλικά.

Αρχίσαμε με δύο ορεκτικά. Το πολύ γευστικό Asparagus Metsovone, με σπαραγγια σωτέ, καπνιστό ελληνικό τυρί Μετσοβόνε, κινόαμε άγρια μανιτάρια και βινεγκρέτ ημι-λιαστής ντομάτας (€10) και τις κλασικές πια, γαρίδες κανταΐφι, σερβιρισμένες έξυπνα με μαρμελάδα ντομάτα-μπέικον, ταρτάρ αβοκάντο και ντρέσιγκ από lime και γιαούρτι (€12).

Τα ορεκτικά συμπληρώνονται με πιάτα όπως χταπόδι στη σχάρα με φάβα Σαντορίνης, καπνιστή μπελιτζάνα, κονφί εσαλότ και φρέσκο λάδι με μπαχαρικά (€17) και το Aegean Flavours, που είναι διάφορα dip εμπνευσμένα από το Αιγαίο π.χ. πικάντικη τυροκαυτερή, τζατζίκι και λευκό ταραμά, σερβιρισμένα με φρέσκοψημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης (€12 για 2 άτομα).

Στο μενού υπάρχουν επίσης, δύο σούπες, η ψαρόσουπα, σε μοντέρνα εκδοχή (€13) και η κρύα, gazpacho ντομάτας (€7). Ακόμη, έχει μια ενδιαφέρουσα λίστα από σαλάτες ανάμεσά τους και δύο signature, καθώς και πιάτα που φτιάχνονται στον ξυλόφουρνο όπως οι baby πατάτες, που ψήνονται με κομμάτια τυρί brie και σερβίρονται με καπνιστό κρεμώδες σως (€12). Οι λάτρεις του ριζότο και των μακαρονάδων θα ικανοποιηθούν με έξι επιλογές, ανάμεσά τους το ενδιαφέρον φρέσκο σπαγγέτι με pecorino, μαύρο πιέρι και ελληνικό αυγοτάραχο (€9 ορεκτικό/€13 κυρίως).

Όσον αφορά στα κυρίως, δοκιμάσαμε δύο πιάτα, τον σολομό με σάλτσα miso, ένα κλασικό πιάτο που εδώ σερβίρεται με φρέσκο αγγουράκι πίκλα, ταμπούλε από κινόα και σάλτσα μαύρη ταχίνης (€22) και το μαροκινό κοτόπουλο σουβλάκι, μαριναρισμένο με μαροκινά μπαχαρικά, ένα φανταστικό κουσκούς με κάρυ και λαχανικά, σάλτσα από ανανά και κόλιανδρο και dressing σκόρδου, lime και γιαουρτιού (€14). Κάτι μας λέει, ότι θα γίνει ένα από τα αγαπημένα μας στέκια και όταν τελειώσει το καλοκαίρι!


Μάθε ακόμα περισσότερα στο ολοκαίνουργιο Check In Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close