12-13 August 2017
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Πάμε Κυπερούντα για το διήμερο Παιδικό Φεστιβάλ

Διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά στην κεντρική πλατεία του χωριού

Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2017

Το Κέντρο Νεολαίας της Κυπερούντας διοργανώνει αυτό το ετήσιο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ για τα παιδιά, στη μνήμη του νεαρού Ανδρέα Νεάρχου.

Μια μεγάλη ομάδα εθελοντών μεταμορφώνει την πλατεία του χωριού σε ένα παραμυθένιο μέρος που φέρνει τη χαρά και την ευτυχία στα μικρά παιδιά.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται φέτος για δωδέκατη συνεχή χρονιά, φέτος με διήμερη διάρκεια, με σκοπό να να προσφέρει χαρά και διασκέδαση στα παιδιά, να σκορπίσει χαμόγελα και βεβαίως να βοηθήσει οικογένειες δεινοπαθών παιδιών που νοσηλεύονται, κάνοντας δωρεά τα καθαρά έσοδα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. 

Γι' αυτό πάμε στη δροσερή Κυπερούντα για να περάσουμε μαζί με τα παιδιά μας ένα ευχάριστο και δημιουργικό απόγευμα, με κατασκευές για παιδιά, φουσκωτά, κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, φουσκωτά, βαρκούλες, ζωγραφική προσώπου και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα του διήμερου φεστιβάλ έχει ως εξής:
Σάββατο 12 Αυγούστου:
Παιδική Συναυλία με τους Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη! Η καμήλα, ο παπαγάλος, η αλεπού, ο αστακός και όλοι οι ήρωες της Χοραλίας έρχονται στο χωριό μας για μια μοναδική παράσταση που θα κατενθουσιάσει τα παιδιά! Περισσότερες πληροφορίες στο ξεχωριστό event της συναυλίας. 

Κυριακή 13 Αυγούστου:
Η πλατεία της Κυπερούντας φέτος θα έχει άρωμα παραλίας, και όλοι οι εθελοντές, όπως κάθε χρόνο, θα είναι έτοιμοι να διασκεδάσουν τα παιδιά με κατασκευές, παιχνίδια, ζωγραφική και δημιουργικότητα! Θα υπάρχουν φουσκωτά, πλωτές βαρκούλες, λιχουδιές, face painting και ένα ταχυδακτυλουργικό υπερθέαμα!

Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ

Ώρα: 16.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close