Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Η νέα προσθήκη στην νυκτερινή ζωή του κέντρου της πρωτεύουσας είναι βγαλμένη από μια άλλη εποχή

Ένα γουστόζικο μέρος για...παλιές ψυχές στην καρδιά της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2017

Νέα προσθήκη στην νυκτερινή ζωή του κέντρου της πρωτεύουσας, το The Old Souls, θα σου θυμίσει κάτι από μια άλλη εποχή. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο σκοπός των ιδιοκτητών, να δημιουργήσουν ένα μέρος για...παλιές ψυχές!

Το bar κινεται στους τόνους του μαύρου, του γκρί, του χακί με στοιχεία από χρυσό, τούβλο και industrial πινελιών, προσδίδοντας έτσι μια αίσθηση old school. Θα καθίσεις είτε έξω στα ξύλινα τραπέζια ή μέσα στο μινιμάλ μπαρ. Τα cocktail πρωταγωνιστούν στο μενού, με μια επιλογή από γύρω στα 15 signature, καθώς και κλασικά.

Από τις δικές τους δημιουργίες, δοκίμασε το άκρως καλοκαιρινό Captain’s Breeze, με premium vodka, μαστίχα, ροζ γκρέιπφρουτ, βασιλικό και αγγούρι. Αν σου αρέσει το ρούμι, το Sailor’s Rum, με ρούμι, μάνγκο, καρύδα και ανανά θα σε ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη.

Ενδιαφέρον είναι και το Elderflower Smah, με βάση gin, βασιλικό, blueberries, σιρόπι elderflower, χυμό λεμόνι και ροδάκινο. Αν πεινάσεις το μενού διαθέτει πιατέλα τυριών και αλλαντικών, καθώς και 2 είδη hot dog, το ένα σε μια πιο υγιεινή εκδοχή. Δυνατό χαρτί στο The Old Souls, είναι η μουσική, όπου συχνά βρίσκονται πίσω από την κονσόλα, γνωστά ονόματα της DJ σκηνής. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close