4-6 August 2017
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ο Πρωταράς ετοιμάζεται για το 1ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού

Με παραδοσιακά προϊόντα, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, διαλέξεις/ομιλίες κ.λπ.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2017

Ένα φεστιβάλ γεμάτο παράδοση του τόπου μας, ετοιμάζει ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών, ο οποίος θα διοργανώσει το 1ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού στις 4, 5 και 6 Αυγούστου 2017 στην Επαρχία Αμμοχώστου στο Πρωταρά.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η ενημέρωση των αιτητών μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων του ρόλου του ΚΟΑΠ και η συμμετοχή ντόπιων εταιρειών καθώς επίσης και η προώθηση διαφόρων κυπριακών εδεσμάτων της κυπριακής κουλτούρας. Μέσα από το φεστιβάλ αυτό, ντόπιοι και τουρίστες θα γνωρίσουν τα κυπριακά εδέσματα και θα ενημερωθούν για τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ε.Ε και την Κυπριακή Δημοκρατία. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές διαλέξεις / ομιλίες για τα μέτρα επιχορήγησης του Οργανισμού.

Στο τριήμερο φεστιβάλ θα προσφέρονται και θα πωλούνται Κυπριακά παραδοσιακά εδέσματα.

Επίσης θα παρουσιάζεται πλούσιο πολιτιστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Κατερίνα ΚΟΥΚΑ, Δώρος ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ, Μιχάλης ΤΕΡΛΙΚΑΣ, Χαράλαμπος Γαργαρονουράκης, Αρετή ΚΕΤΙΜΕ, Θανάσης ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Μιχάλης ΒΙΟΛΑΡΗΣ, Κωνσταντίνα, Κώστας ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Μιχάλης ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ, Βασιλική ΧΑΤΖΗΑΔΑΜΟΥ και Δήμητρα ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα τιμηθούν άτομα τα οποία κατ' οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πολιτιστική κληρονομία του τόπου μας.

Το φεστιβάλ θα είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα εγκαίνια θα τα τελέσει ο ίδιος.

Το Αγροτικό Φεστιβάλ επιχορηγούν ο ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, το Υπουργείο Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η Trojian Economics, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, ο Δήμος Παραλιμνίου και ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας είναι η τηλεόραση SIGMA.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Πληρ. 22557788, 22557604.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close